Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно управлението и членския внос на клубa.

<< < (8/10) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=901.msg11938#msg11938 date=1224783909 ---историята показва че ДРУГАРИТЕ не са измислили нищо а само са извършили субституция на определени консеквентни понятия взаимствани от развитите страни с традиции в демокрацията

--- Край на цитат ---

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Хахахахахахахахха ти не си човек бе  ;D ;D ;D На теб ти забранявам да пишеш до второ нареждане, че се хиля от половин час и не мога да спра...  :D :D :D :D :D

Жоро:
Gervasii-ко, видя ли каква стана тя. Туриха ти лепка на устата. Ма нищо, той Любо и той ги къдри едни такива купешки. Да поема щафетата!
GO Lubo, Go! Ю кен ду ит!

EMPEROR:

--- Цитат на: Жоро link=topic=901.msg11943#msg11943 date=1224787162 ---...кен...

--- Край на цитат ---

лий... диби ди будаучуууууууууу  :D

Der Hetzer:
Ноу уан кен стоп ми нау!
С помощта на плаващи Ай-Пи адреси, прокси сървъри и гугъл-аналитика, в съвкупност с няколкото ми тайни регистрации, които в случай на нужда ще се отърсят от прахта като току що събудило се отдавна заспало праисторическо чудовище (по аватарите с едрогърди перхидролени поп-фолк гърли ще ги познаете) - всякакви опити за спирането ми са безмислени.

Волните духове
   се скитат по моретата
   Волните духове
   Никой със нищо не може да спре

Опит за авторско стихотворение на Женя във филма
                                                                   "Васко да Гама от село Рупча"

Камарад Гервасий, дръж се и Ноу Сърендър, ей сегинка ще ти пратя електрическо писмо по мобифона с юзернейма и параолата за една от апокрифните ми регистрации  ;)

А сега малко по-сериозно - Ювигий Императоре, копнея волята Ви да повели малко гума на последните постинги в тази тема, понеже наистина прекалихме... Който прочел - прочел  ;)

Gervasii:
и аз като някои хора знам какво е КОНСТАТАЦИЯ, КОНТЕСТАЦИЯ И КОНСТИПАЦИЯ

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия