Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Предложение за устав на "Клуб железопътна страст".
Vlado:
:)
Gervasii:
моето предложение е Pach нанеси корекциите от съботния коментар на и го изпрати по мейла на осталите присъствале на слещатата. те пък от своя страна да направят корекции и го върнат обратнол след което Pach да го качи на форума обратно като ако има повече от едно предложение за даден член да се качи с всички варианти
pach:
Това съм и направил - качил съм изчистеният вариант от разискванията в събота , по мойте записки , за това сега пак го четете и вижте дали още нещо не е за промяна , освен двете точки по които Влади трябва да се произнесе.(изключая граматиката...това ще е накрая! ).
;D ;D ;D
Maktub:
И аз хващам да го чета; ще гледам да пратя идеите си възможно най-скоро, но все пак ще ми трябват два-три дни.
Vlado:
Не бързай! Днес предложих на Пламен нов проектоустав, изцяло съобразен с българското законодателство, без излишни приказки и на юридически издържан език. Използвах за създаването му устав на вече регистрирано сдружение с нестопанска цел, който модифицирах с оглед специфичните ни нужди. Пламен бе така добър да ми предостави и други устави на сдружения, от които също смятам да извлека необходимото за нуждите на нашата дейност. Затова изчакай ден-два, за да започнем истинската работа по клубния устав.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия