Адри, на въпроса да ти отговоря, какво става с макета.Засега дерзая - лошото е, че в момента съм в задънена улица, демек каквото и да начертая все ми се струва безсмислено и тъпо, а нещата от готовите чертежи или не пасват на моя размер или ми се струват много бедни откъм развитие и не отговарят на моите изисквания.То и никъде не съм ги споменавал, а те са 1 - гара с 5 коловоза,която някак си да е хем товарна - хем пътническа, защото нямам място за две големи, а и честно казано не си падам много - много по пътнишките истории.
2 - една малка гаричка, може и планинска, 3 - депо, без обръщател, защото няма толкова кинти. 4 - задължително всичко това, без депото, естествено, трябва да е в затворен контур 5 - мост, поне един 6 - тунел или тунели 7 - някаква промишлена зона. Доста глупости съм си намислил, нали?

...и затова ще има да се лутам доста време, но и затуй отворих темата преди да съм събрал всичките пари за релсите, така или иначе докато ми се избистри в главата и хоп! - паричките в наличност.

А да ви кажа чесно, скромният ми опит в живота показва, че точно когато не виждаш светлинка в тунела и нямаш никаква идея как нещо да стане и изведнъж всичко си идва на мястото.Това във връзка с липсата на идеи го споменавам.