Майтап тука, майтап там, не се ли усещаш, че в един момент става досадно.
Това кой има повече работа изобщо няма да коментирам, ама вземи погледни как си на първо място в ТОП 10 за най-много мнения! Това е показателно за това каква част отделяш на форума. Не всеки обаче може да отделя по толкоз време. Предложихме да си модератор - не искаш. Като не искаш се съобразявай! Когато имаме време ще оправим нещата и без твоя "майтап".
Браво бе Лъчко , много си умен - що не вземеш малко да се облекчиш?

За това ли те сърбяло !!!??? Че съм бил топ 10 - ами да ви пикая на класацията тогава , щото пък в топ 10 за теми виж ТИ , кои ,раздели са в първите пет , и ми отговори какво му е на тоз форум , та майтапа само ли ти пречи???????
HO ............................................................................................... 2711 (но това са продажбите в този мащаб
Общи приказки свързани с хобито | Chit-chat about the hobby ............ 2455
Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby............. 1611
Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout .............................1541 (да е жив и здрав Тонката , че не се уморява да се хвали... 
Железопътен моделизъм | Railway modelling ......................................1516 (пъървата истинска тема - все още не е късно - може и по надолу да слезне...)Ми казвайте бе колега - вече ще пиша само с музикални пожелания - там май пък ти си най-активен!!!???

И ииии , сетих се - а може ли да чета!!!???

Например за устройството на парният локомотив? :blind:щото искам да знам за него...
Их пак сбърках , отивам да видя кой ОЩЕ не е металист в тоя форум...

Не първо ще мина през темата с номер 666...

Бах мамка му , тук пълно с глупости и майтапи , ама когато аз се помайтапя - трябва непременно да не пипам модераторите , че те от заетост да ме следят мен , не им остава време да си наглеждат форума , за който са поели доброволна отговорност!!!!
Май верно взе да смърди на частнособственически мераци.