Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Изработване на жп трасе
Tatcho:
Част от сайта му е . Меню 1 вляво, най-долу.
CaLLlo:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=95.msg31492#msg31492 date=1258800643 ---... ето му плана: ...
--- Край на цитат ---
Хубав план, хубав макет - 2 хубави големи прави гари, както и аз си ги представям - 6-7 коловоза; голямо двупътно високоскоростно междугарие; депо; небенбан; обръшател; H0 и т.н. ...
:hi:
Жоро:
Ице, не си прав! Цял ден гледам сайтове с тоя пич (че и на неговите приятели). Прав е Сашо
--- Цитат на: CaLLlo link=topic=95.msg31523#msg31523 date=1258832575 --- както и аз си ги представям - 6-7 коловоза; голямо двупътно високоскоростно междугарие; депо; небенбан; обръщател; H0 и т.н. ...
--- Край на цитат ---
Чудех се, какво още липсва, което бих имал на моя макет - контейнерна гара. Но и без нея макетът му е една осъществена МЕЧТА :swoon:
XRISTO:
Ха,пуснах неговата страница през транслатора и доколкото разбирам от шантавия превод, пича си е "отревявал" около коловозите и тук-таме между тях с използван ...чай!Такова чудо не бях чувал! :)
А за малката си спирка "Камен връх" е използвал същата гаричка като на колегата bategojko. :good:
optron:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=95.msg31528#msg31528 date=1258873503 ---Ха,пуснах неговата страница през транслатора и доколкото разбирам от шантавия превод, пича си е "отревявал" около коловозите и тук-таме между тях с използван ...чай!Такова чудо не бях чувал! :)
--- Край на цитат ---
По-скоро, чаят би наподобил есенни листа ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия