Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Пътнически вагони
Сaprycorn:
Сега малко по назад във времето, към LANDERBAHN (периода преди Първата световна война, когато немските железници все оШте не са обединени). Няколко думи за ABTEILWAGEN (купейни вагони). Тези вагони в никакъв случай не трябва да се бъркат с D-zug (които са пак купейни). Най характерното за ABTEILWAGEN е, че всяко купе има по две врати, които извеждат направо на перона, но НЯМАТ вътреШен коридор. Тези вагони нямат и челни преходи за преминаване в съседен вагон. Една тоалетна се ползва от две или три купета, като в купето има изрязан "проход" за преминаване към тоалетната. Накратко казано този тип вагони за христоматиен пример за това, колко консервативна може да бъде понякога конструкторската мисъл
Това е 4 осен ABTEILWAGEN на пруските железници от 1907 година. Това, което отличава пруските от останалите вагони е покрива с OBERLICHT (надстройка на покрива с изрязани допълнителни прозорци в нея). Така купетата получават светлина освен от нормалните прозорци, и от покрива на вагона.
Сaprycorn:
Ето и един 4 осен ABTEILWAGEN на саксонските железници от 1899 година. Основната разлика с пруския вагон е ЛИПСАТА на OBERLICHT
Сaprycorn:
Abteilwagen на пруските железници в 3 осен вариант. Годината е между 1900 и 1910 (не знам с точност). Характерният за пруските вагони покрив с OBERLICHT
zazo:
Имам въпрос, влизат ли ABTEILWAGEN-ите в DR и знаеш ли каква е съдбата им там, докога се позват? Точно пруските са ми интересни.
Сaprycorn:
ДА, влизат и в DB и в DR, дори някои "доживяват" до 1970 година. Само че в по късните години са вече без спирачните кабини, тъй като спирането на ръка е останало в историята.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия