Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 270982 пъти)

EMPEROR

• Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Layout from Slobozia - "The town from the dining room"
« Отговор #105 -: 15 Декември 2008, 10:14:43 »
prognosis do you mind if we put the pictures of your layout in our website gallery? :) We would be really glad to have your project shown among ours :)

http://www.railwaypassion.com/?cid=24
« Последна редакция: 15 Декември 2008, 10:23:20 от EMPEROR »

prognosis

• Гост
« Отговор #106 -: 15 Декември 2008, 10:22:14 »

Аз бях през ноември в Брашов в Румъния.     
Брашов. Ергенски злато! Знаете ли къде? Планина, Сидни.

На Ágúst отида през лятото в Унгария ...   
И през зимата, през ноември отново в Брашов. Надявам се до тогава да имам време да се промени автоматична инсталация. За да направите много по-гъвкави с повече програми ...

prognosis

• Гост
« Отговор #107 -: 15 Декември 2008, 10:30:45 »
Ok you can put the pics there but please to mark that are my pics and a link to my site like this:

Freedom is not free!

prognosis

• Гост
« Отговор #108 -: 15 Декември 2008, 10:35:11 »

диорама - 07 септември - преминаването на двигателя

В рамките на една година, поради различни причини (най-често човешка грешка и натрупването на мизерията в ножове, особено тревата) I успява да изгори три часа двигатели превключвате Пико. Загуби много важно във връзка с дружеството PanArin. Poor надеждността на такива части, както и тяхната чувствителност по отношение на стрес (поради многократно акционерите автоматизация диорама) ме убеди да се върнете към старата си начин на мината. TT колекция от края Останах с няколко двигатели, за да превключите линии профил "U". От последното зимата, когато сме започнали автоматизирането диорама, аз мислех как биха могли да използват тези двигатели. Аз спадат идеята във времето от съображения за удобство. (Работим по диорама е почти невъзможно за мен ...)

prognosis

• Гост
« Отговор #109 -: 15 Декември 2008, 10:36:04 »

Направих малък филм, че вижда движението преминаването на двигателя с подмяна на ...

prognosis

• Гост
« Отговор #110 -: 15 Декември 2008, 10:39:15 »

10 септември

Тук е малък филм с еволюцията на данни диорама ED 10 септември и новата gaselnita по автоматизация схеми. 6 влакове вече да пускат едновременно с опция за приоритет на някои влакове. Искам да кажа, че когато влаковете преминават през гарата са насочени приоритетно върху линията и да направи свободно транзит гара и не спира на гарата. Ще докладва утре и схема за експлоатация.

Радвам се!

prognosis

• Гост
« Отговор #111 -: 15 Декември 2008, 10:41:31 »

диорама - 13 септември

Град Развитието в хола през ноември привлякоха хората с техните семейства и деца. В този контекст, и по време на началото на новата учебна година, градът зала Blumenberg реши ctitorirea първата постройка на образованието в този град. За започна да стреля и електричество в тази сграда.
До началото на учебната година, ще направя всичко възможно за парк с красиви алеи и много зеленина в двора на училището spatelele, тъй като студентите имат моменти, при които разходите красива и релаксираща и където децата могат да играят в recreatii. След появата на тази сграда, някои домове са били изселени и са адаптирани към новите позиции на града карта.
Има светлини, монтирани в някои сгради лампиони.

prognosis

• Гост
« Отговор #112 -: 15 Декември 2008, 10:45:24 »

Днес 15-ти септември 2008 година, бе открит новия образователен център в гр. Blumenberg.
По този повод, ученици и родители бяха в състояние да се възхищавам на тази красива фонтана със светлини в градината институция, място за отдих за студенти,
и многобройните дарения на приложение сграда

За фасада, занаятчии от кмета имате инсталиран Известен покрива iluminat прозрачност на две класически светлина, оборудвани с лампи SMD. За тази работа ще използва оставащите felinarele от друга книга, ние сме се променили и коня, публикувана в предната част на сградата. Използвах leduri SMD, зареден в 5 волта inseriate с rezistor 260 ома. Сенници е от друга сграда, песента остана в добавянето на пакет.

Каним ви да видите какво е построена върху град в хола

prognosis

• Гост
« Отговор #113 -: 15 Декември 2008, 10:47:41 »
   diorama - 17 septembrie

Днес 17-ти септември 2008 г, оставих в мястото, което закрила зона зад оградата на училището двор. Оградата работи на мястото клечка за зъби и комар. Сега има опасност от произшествия,. Останалите сме някои засадени дървета и храсти. Аз ще продължа да правя храсти и храсти до земята и планините на изток.

Ние направихме два часа видео с последния етап от диорама!

prognosis

• Гост
« Отговор #114 -: 15 Декември 2008, 10:48:50 »

изкушение

Днес бях изкушен да опита aerography. Преди нападението BB локомотив 15002 реших да направя няколко теста на машини и танци, детски играчки, която изглежда трогателно. Ето какво излезе.

prognosis

• Гост
« Отговор #115 -: 15 Декември 2008, 10:49:53 »

Възможно е да продължи без спиране трансмисии с подбора на филмите еволюцията диорама на Tacloban. Надявам се да го харесате.
На същия линк, ще се опита да влезете в дневния ред един час да се предават най-новите творби в диорама.

prognosis

• Гост
« Отговор #116 -: 15 Декември 2008, 10:50:52 »

29-ти септември 2008 година

Аз съм мощност в този късен час (22,30), за да пиша прекалено много. Аз много цветя, засадени с Windows, ние имам храсти, пътните знаци, съм Morarului количка. Аз ремонтирани и обновени един инвалид на автобуса, които направих шаси, колелата на камион, прозорци и omuleti и по този начин първия автобус пристигна в ЖП гара Blumenberg накрая. Уеб камерата работи. В останалите образи, които да говорят за себе си.

prognosis

• Гост
« Отговор #117 -: 15 Декември 2008, 10:54:20 »
Вчера и днес аз, посветен козметични растителност в района Изток. Buretelui използване на тоалетната, аз catva ноември дървета.

Също днес, ще се опита да постигне дърветата са сухи.

Аз поне cosmetizat източната част на диорама. Ще започна с изграждането на stane за 6 mioare моя. Аз бях полюсите, клечка за зъби кръгла летва оградата и имаме направени от слама, за да зрели. Водни гъби, използвани за зеленина Hoch са засадени храсти много в тази област. За да вмъкнете tufisurile сме искали да balastare смеси.

Утре ще растения дървета, е резултат от работата днес. Надявам се да правя добре. Онези, направени това лято изглежда страхотно. Надявам се да приключи до Брашов. Знам, че други хора направят диорама в три дни и аз оценявам това, но аз съм единствен и не е здравословно да не се постигне такава производителност, които са особено трудни разстроен. Моят опит да се създаде клуб по ialomitean оказа провал. С две трима членове, какво можем да ги събера, освен мен са пусти първата тегло. Това е трудно. Не мога Run единствен да направят такъв акт. Вероятен остане само моделер, заложени в Яломица. Големите тъга! И самотата!

Успех!

prognosis

• Гост
« Отговор #118 -: 15 Декември 2008, 10:56:09 »

диорама - 02 октомври

Ние, засадени дървета, направени вчера. Честно казано аз не наистина харесвам, но и други възможности не са и искам да завърша на Изложбата в Брашов. Не отивай последната. Pesemne умора .... Останалите сме засадени храсти, цветя, две leafless дървета (нещо старо), някои приятни неща, малките традиционни, така че да има повече. Аз ще се опитам всеки ден да оставя някои храсти, някои растения, така че растителността за запълване на свободните зони и да даде реалистична аспект. Stana е придобило чрез Mioara изглежда по-реалистично е да се изгради малък подслон за овчари. Така направи ...

Направихме филма, които могат да се видят тези дни тук

prognosis

• Гост
« Отговор #119 -: 15 Декември 2008, 10:59:43 »

Днес премина през голяма емоция. Те дойдоха в sfrasit на Antena 1 и диорама и Заснето интервю. Два часа и те Заснет много. Аз не знам кога шоуто ще бъдат излъчени, защото те имат много работа по сглобяването, но аз ще обявя, преди да влезе в пощата. Продължаваме да поддържаме връзка. Диорама на сабите ще бъде символ ...    
Аз ще обявя веднага, след като антена ще знаят коя дата и какво шоуто ще бъде телевизионното интервю, но ние Ви видим какво сме изградени днес ...

Да не забравяме, че ми остава в рекламата. Благодаря на тези, които са го! Още не мога да го кажа! Някой там горе, вижда я!

5 octombrie 2008

Днес е работил върху нещо приятно малките неща. " Използването на фурнир от махагон, аз го тоалетна дом за фрезоване и moraritza. Бях вдъхновен от модела, лансирани от г-н Рали. Работно време 1 час. Струва ... H0 (горната половина). Аз бях направил нещо откраднато за mioare и храсти, засадени във фонов режим и начина, по гърба, което води до вятърна мелница. Ние имаме "павиран" пътя на материала и стрелям много пъти в канавката харесва начина, по който често carutele с чували с брашно и граници. За съжаление, снимките не са толкова ясни достатъчно, за да видите следи от вагонни колела. Това е всичко!