Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 271189 пъти)

prognosis

• Гост
  • Trade Count: (0)
Re: Layout from Slobozia - "The town from the dining room"
« Отговор #135 -: 15 Декември 2008, 11:57:37 »

19-ти ноември 2008 г

Аз се яви в независимите вестници на първа страница! Живот в града започва да покажем на света!

Аз артезиански монтирани в парка, но аз работя в електронен монтаж, който ще заповядам на фонтана светлини. Някои снимки със знаци, поставени върху през ноември диорама в различни сценарии.

prognosis

• Гост
« Отговор #136 -: 15 Декември 2008, 12:00:01 »

21-ви ноември 2008 год. - Градът на живите стая е в траур!

Вчера в 13,30, началник на гарата в Blumenberg умрели в алеята пред входа на блок rapus безсъзнание и безгрижие на таксиметров шофьор, който никога не е catadixit до колата и да видя каква е извършил престъпление, се изпълняват от сцената поглед. Не трябва да се направи жест дойдат спасителни него ...

"Bitzu" беше моята душа. Ми хареса начина, по който бях, понякога пакостлив, и тъмен AMI често безгрижни в неговите нужди. Не само искаше му любов и моли любов с Ochisorii не че аз никога няма да забравя. Беше ми много години. Спомени начислява сега са много съжалява над душата ми грубо. Само след като загубиш Драги някого, ти осъзнаваш истинската стойност, която беше казал. Счупих си душата и ума смути от тази загуба. Надявам се, че там горе, някой да се грижи за нея, както заслужава малкото ми приятел. Надявам се да го видя скоро!

prognosis

• Гост
« Отговор #137 -: 15 Декември 2008, 12:01:39 »
25-ти ноември 2008 г 1:27 ч.
Най-накрая успя да обучава надпис спонсор. Те пристигнали като стикери, че благодарение на Cosmin за усилие Rush през Букурещ да ми правят и да ги изпращате с мен!

prognosis

• Гост
« Отговор #138 -: 15 Декември 2008, 12:03:37 »

27-ми ноември 2008 година

Днес пристигна и така над училище автобус, заедно с първата надпревара с туристи, които посещават Blumenberg. Ние сме готови да вървим. Аз диорама части, всичко е поставен в кутия и готово. Имам страхотно чувство за това, което ще се състои на транспорта и как да получа диорама в Брашов. По-добре да е добър момент да се здрави и цяло.

Ще се видим в Брашов! Така че Бог ни помогне!

prognosis

• Гост
« Отговор #139 -: 15 Декември 2008, 12:06:13 »

02 декември 2008

Приключи успешно участието си на изложението в Брашов ЖП Моделиране Edition II "Колекции, предмети за колекции" - темата на изложбата железопътни, която се проведе между 28.11.2008 - 01.12.2008 Редута Културен Център, Зала ARCADA

И готово ... Той свърши! Беше красиво, красиво, но уморителна. Аз вероятно ще има време да CERN информацията, събрана по този повод. За мен беше едно от първите в света с мощност диорама и първото излизане muulti в страната след години на изолация в дома. Моят дихателни проблеми не позволяват усилията ми да пътуваме, но мога да кажа, че той заслужено. Срещнах много талантлив и пламенен модел, знаеше, че от форумите, срещнах много страстни в цялата страна и аз бях щастлива да се срещне с тях. Богдан, организаторът, заслужава всички усилия за хвалене. Така ли г-н Корнелиу Balteanu представител Редута Културен център ", човек, който, дори и ако не е връзка с trenuletele имаше вяра в нас и ни даде цялата подкрепа да направи тази Изложбата уникално събитие в Брашов.

Импресии, снимки и филми, направени по този повод

prognosis

• Гост
« Отговор #140 -: 15 Декември 2008, 12:07:04 »

Аз бях командирован за следващите 30 снимки, получени от моя приятел Iasmin

prognosis

• Гост
« Отговор #141 -: 15 Декември 2008, 12:07:56 »

Ние обработени и публикувани за първи филм в Брашов, направени Iasmin приятел.

prognosis

• Гост

prognosis

• Гост

prognosis

• Гост
« Отговор #144 -: 15 Декември 2008, 12:11:04 »

Някои снимки, направени от г-н Ференц Емора, главен редактор на списание модел Indohaz в Унгария.

prognosis

• Гост
« Отговор #145 -: 15 Декември 2008, 12:15:03 »

Конкурс снимки крайната фаза ще PREMIA продукти на стойност 100 евро присъстват на всички тези картини, възложени миналата година. И аз участват със снимки октомври. Надявам се да спечелим и да направим нещо за диорама!   Както казах преди, аз не съм богат човек. Аз съм болна от астма cronis не са източници на доходи. Мога да помогнат на картината, ако избран.

Моля всички да гласуват за моя снимка    
Автор autor Arin Panait.

« Последна редакция: 15 Декември 2008, 12:33:07 от prognosis »

prognosis

• Гост
« Отговор #146 -: 15 Декември 2008, 12:19:42 »

15-ти декември 2008 год.

И така стигаме до края постове. Всичко, което работя сега ще превежда в този форум за modelistii Българи. Надявам се да бъде полезен. Опитах се да дам сега за празниците, всички Модел на България за това, как го направих диорама. Надявам се, че съм направил нещо добро. Въпреки че не беше лесно да се преведат и аз започнах rasping. Google преводач всичко стана лесно. Бавно, бавно, ще публикува и преводите на произведения от моя модел жп!

Искаше ми Честит празник, A новата 2009 година пълни с радост и постижения, богатство и здраве. Честит рожден ден, България!

Весела Коледа и Честита Нова Година

Свободата не е безплатно!
« Последна редакция: 15 Декември 2008, 12:35:30 от prognosis »

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #147 -: 15 Декември 2008, 12:32:33 »
Thank you for your diligence, we expect the technical details of what and how you did (as diagrams and drawings) as a vote to suppose that they will support ...
(Personally, I will read you a detailed tematat weekend, it is quite long for home!)
Merry Christmas and Happy New Year (not as you wish us - Happy birthday - so googol us wrong).
We wish you success and the Germans as they say -
"Be happy in your hobby!"

;D ;D ;D

prognosis

• Гост
« Отговор #148 -: 15 Декември 2008, 14:49:19 »
15 decembrie 2008

Започнах от съветите на връзка между модули, asftel, че съм много по-лесно свързване и отделяне на двата модула. Pllacile са отлични и имат фантастична точност.

След като се инсталира лампите в новия ми BR 218, дадох закарам на схеми възстановено след пътуването от Брашов ...

Ще последва през ноември изненада по отношение на автоматизацията в аналогов. Имам идеи, които ще революционизирам аналози в света ...

prognosis

• Гост
« Отговор #149 -: 17 Декември 2008, 11:03:55 »

В jalopy в Blumenberg

17 decembrie 2008

"Blumenberg" на флота и го въведете в ревизия поддържа. Това се дължи на изпълнението на програма "инвалид" и Общността на Blumenberg. Програмата започна снощи с картечар    
Малко TRABANT изкупени Брашов

Прогнозиране желанията ви "Много Cristmans"!
« Последна редакция: 17 Декември 2008, 11:06:34 от prognosis »