Автор Тема: Prognosis H0 model railroad - "The town from the dining room"  (Прочетена 271542 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re:Layout from Slobozia - "The town from the dining room"
« Отговор #225 -: 17 Април 2009, 11:03:59 »

Prognosis is the man !!  :locomotive: :declare:

prognosis

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #226 -: 17 Април 2009, 17:06:58 »
Прогнозиране между град в хола ще искам Честит Великден!

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #227 -: 17 Април 2009, 17:11:26 »
 :good: :good: :good:

prognosis

• Гост
« Отговор #228 -: 20 Април 2009, 10:14:39 »

Аз получи DVD запис на Maruta. Тя съдържа снимки включително моменти на почивка, когато обявите, дойде в ефир. Аз открих кой е виновен за derairerea две коли. По време на полувремето, бях в грима. В един момент, някой се приближава dioramas, допир и се движат двете сини коли, а след това отидете там веднага. За съжаление, аз не трябва да се знае къде, и на входа не съм имал време да се провери дали всичко е както аз го направих. Искам да кажа добре, особено преди директните влакове са постигнали почти един час, без проблеми.

Съжалявам, че не съм на софтуера, с който да редактирате филма на DVD и само на културите, че част на пост. Филмът е достатъчно голям ...

От друга страна, аз видях, че те могат да гласуват на всеки 24 часа след същия период. Ако привърженици, които ще ме подкрепят с техните гласове, както и възстановяването на връзката благодаря предварително!

prognosis

• Гост
« Отговор #229 -: 20 Април 2009, 17:41:08 »
Quod erat DEMONSTRANDUM

Аз успях да редактирате филма и ще представят серия от почивка. Време за нула е ясно видима. Човек в зелено риза, следващата диорама, вземи точния сини вагони и после тръгна. Може би тя не е, той unleashed злополука, които пряко засегнати моята репутация! Но това е! Раул вече беше направено!

prognosis

• Гост
« Отговор #230 -: 22 Април 2009, 13:40:11 »

Пълното развитие на филмовата в моето шоу "Градина на Maruta"

http://trenulete.info/filme/chanal-mogulus.htm

Напомни приятелите си, че могат да гласуват на всеки 24 часа след същия период. Ако привърженици, които ще ме подкрепят с техните гласове, както и възстановяването на връзката благодаря предварително!

prognosis

• Гост
« Отговор #231 -: 24 Април 2009, 23:56:15 »
Se inteteste lupta.
Dati o nota pentru Omul cu trenuletele reciclate!

Vote me pls! I need your help!

Maktub

• Гост
« Отговор #232 -: 25 Април 2009, 00:46:17 »
Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg23884#msg23884 date=1240606575
Se inteteste lupta.

Vote me pls! I need your help!

Хайде  :clapping: Хора, дайте да избутаме това гласуване до първа позиция. Значи може да се гласува на всеки 24 часа по веднъж (от един компютър), а до кога е гласуването?

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #233 -: 25 Април 2009, 08:22:56 »
По интересното е ,че по точки води на първият с 10 (426 на 436) но не знам защо все още е на втора позиция...
Имат и някакъв коефициент?!!!! :)

І - 426 т. и 4,88 коефициент.
ІІ - 436 т. и 4,45 коефициент.---->prognosis
и т.н.
« Последна редакция: 25 Април 2009, 08:25:13 от pach »

prognosis

• Гост
« Отговор #234 -: 25 Април 2009, 10:27:19 »
Хайде, да кажем не повече от една странна история ....
Когато бях в Maruta, се обърнах към "приятел", който да ми помогне и да извършват montatul dioramas. След работа се извършва там да Buftea, "приятел" Отидох чрез някои моменти penibile. Появата на Maruta, той почна да каже защо и как диорама, както са направени, те всеки получи това, което не е мястото да кажа нищо. В един момент аз дръпна ръкав и поиска от него да довърша. Той ме помоли да взема с мен на пейката. Моля, имайте предвид, че този човек не просто да ми помогне с тях, проведени по стълбите. Признавам, трудна пиеса, но това не е право, което coautor и арогантен. Казах, тогава:

"... Това е Dacian брат, вземи си на пейката, аз ходя oleca чрез решаване Buftea, ако аз вече няма какво да кажа. Точно както трябва да влезе в банката и на водач, който ни доведе тук и тези, които извършват dioramas в Брашов и много колеги във всички форуми, които бяха повече като теб ... "

А той отговори: "Ще те видя!" и ляво оставяйки ме да се справя както може. Аз правя. Платил съм двама души да блокират начало да се катерят dioramas. Интересен разказ на базата на Вчера в 14.00 ч., когато той даде на съобщение на каша:

"Ти шибаняк, вие не искате да сте на пейката в градината, докато се изпълняват на диорама дойде от очите ми! Поправя това. Тази вечер ми брат, който е на път да въведете AOL и дават 1000 гласа "за друго не само те, че колата. В коляното да дойде при мен да отида някъде с моята кола. Ще минем през носа!"

И така направи. Миналата нощ, само за 2 часа, още един кандидат, с корени, се увеличава от 87 гласа "за" ... 440. Тъй като и двете имат 2 през нощта. Е нараснал с около 20 гласа 5 минути. Нещо страшно. В 24.00 ми даде това съобщение:
"Те казват, че пич? Искаш кола ли в писмен вид, че сте работили с диорама и брат ми сме спрели да даде clikuri.

Аз не правя това. Особено, тъй като никога не съм постави острието на трева на моя диорама. Дори започна, когато бях гол обяд Гавая около диорама да покаже влак без домове и без (все още да има нещо на масата).

Като такова, моля не ме вот, защото Аз гласувам за нищо. Вие не можете да направите [*цензурирано*] потребител, който има AOL. Каквото и да ти дам, че е двойно по 5 минути. AOL има имоти, които да се разпределят на всеки стартиране различен ПР и като такъв да вота, тъй като всички от нас през 20 минути. Благодаря Ви много за това какво съм гласувал и подкрепени желаете здраве и да се моля да даде гласа. Сложих един човек луд ... Роден съм в колата! За да бъде здрав и може Бог вижда и помага да се излекува глупаво, въпреки че се съмнявам в съществуването на излекуване!
Останалото ще искат всичко най-хубаво! Отивам пред съдбата си и да продължава да работи с мен, че това състезание!
« Последна редакция: 25 Април 2009, 10:31:26 от prognosis »

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #235 -: 25 Април 2009, 11:14:41 »
Мдаааа , мръсотията не е само у нас!!!
Тъжна история , която може само да те направи по-силен!
За какво всъщност се гласува ?
Наградата?!?

:(, dirt is not just in our country!
Sad story that can only make you more strong!
What actually vote?
The prize??

:(, murdăria nu este doar în ţara noastră!
Trista poveste care nu poate decât să te face mai puternic!
Care de fapt vot?
Premiul??

Sorry, but Google translate it!

Maktub

• Гост
« Отговор #236 -: 25 Април 2009, 13:57:16 »
 :angry: ... Нищо де, сега е мометът да покажем, че можем да бъдем заедно... айде да видим дали ако тридесетина активни човека тук дадат по веднъж дневно един глас какво ще стане или пак някой тарикат ще ни го вкара щото сме за гъби  :diablo:
« Последна редакция: 25 Април 2009, 14:03:35 от Maktub »

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #237 -: 25 Април 2009, 18:45:19 »
Я някой да ме "светне" как се гласува, щото нищичко не разбирам от тоз език и след няколкоминутно пулене пред монитора се отказах онзи ден.Бих му ударил едно рамо и то няколко пъти, но не знам как?  :no:
« Последна редакция: 26 Април 2009, 00:23:48 от XRISTO »

Maktub

• Гост
« Отговор #238 -: 25 Април 2009, 18:54:17 »
Цитат на: prognosis link=topic=1087.msg23884#msg23884 date=1240606575

Кликваш върху горния линк, отваря се прозорец, в който в лявата половина има една форма за попълване, която не ни интересува, минаваш под нея, където има филмче като тези в ютюб за самия макет, а непосредствено под филмчето има сини звезди. Всяка от тях означава твоята оценка от 1 до 5, кликваш на 5-тата звезда и готово.

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #239 -: 26 Април 2009, 00:23:21 »
Благодарско,Maktub, вече му ударих 1 рамо - утре пак.  :good: