Хайде, да кажем не повече от една странна история ....
Когато бях в Maruta, се обърнах към "приятел", който да ми помогне и да извършват montatul dioramas. След работа се извършва там да Buftea, "приятел" Отидох чрез някои моменти penibile. Появата на Maruta, той почна да каже защо и как диорама, както са направени, те всеки получи това, което не е мястото да кажа нищо. В един момент аз дръпна ръкав и поиска от него да довърша. Той ме помоли да взема с мен на пейката. Моля, имайте предвид, че този човек не просто да ми помогне с тях, проведени по стълбите. Признавам, трудна пиеса, но това не е право, което coautor и арогантен. Казах, тогава:
"... Това е Dacian брат, вземи си на пейката, аз ходя oleca чрез решаване Buftea, ако аз вече няма какво да кажа. Точно както трябва да влезе в банката и на водач, който ни доведе тук и тези, които извършват dioramas в Брашов и много колеги във всички форуми, които бяха повече като теб ... "
А той отговори: "Ще те видя!" и ляво оставяйки ме да се справя както може. Аз правя. Платил съм двама души да блокират начало да се катерят dioramas. Интересен разказ на базата на Вчера в 14.00 ч., когато той даде на съобщение на каша:
"Ти шибаняк, вие не искате да сте на пейката в градината, докато се изпълняват на диорама дойде от очите ми! Поправя това. Тази вечер ми брат, който е на път да въведете AOL и дават 1000 гласа "за друго не само те, че колата. В коляното да дойде при мен да отида някъде с моята кола. Ще минем през носа!"
И така направи. Миналата нощ, само за 2 часа, още един кандидат, с корени, се увеличава от 87 гласа "за" ... 440. Тъй като и двете имат 2 през нощта. Е нараснал с около 20 гласа 5 минути. Нещо страшно. В 24.00 ми даде това съобщение:
"Те казват, че пич? Искаш кола ли в писмен вид, че сте работили с диорама и брат ми сме спрели да даде clikuri.
Аз не правя това. Особено, тъй като никога не съм постави острието на трева на моя диорама. Дори започна, когато бях гол обяд Гавая около диорама да покаже влак без домове и без (все още да има нещо на масата).
Като такова, моля не ме вот, защото Аз гласувам за нищо. Вие не можете да направите [*цензурирано*] потребител, който има AOL. Каквото и да ти дам, че е двойно по 5 минути. AOL има имоти, които да се разпределят на всеки стартиране различен ПР и като такъв да вота, тъй като всички от нас през 20 минути. Благодаря Ви много за това какво съм гласувал и подкрепени желаете здраве и да се моля да даде гласа. Сложих един човек луд ... Роден съм в колата! За да бъде здрав и може Бог вижда и помага да се излекува глупаво, въпреки че се съмнявам в съществуването на излекуване!
Останалото ще искат всичко най-хубаво! Отивам пред съдбата си и да продължава да работи с мен, че това състезание!