Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
PIKO спрямо другите
Boris 2-12-4:
Когато бях голобрад влакаджия, така си викахме преди сто лета, работих в хотел Астория - престижен такъв.
Западняците даваха мило и драго за стари Пиковски ТОВАРНИ вагони. Произведените през шестдесетте вагони на Пико, и след 15години по-късно не са надминати от западняците.
Това го обсъждахме в Техническата комисия на МОРОП в края на 80-те.Две мнения нямаше.
А именно техническата комисия е тази , която дава съвети на индустрията - състои се от представители на водещите жп моделни фирми + едни от най-добрите жп моделисти, носители на първи места от жп моделни конкурси.
mitko0888:
Кратка ретроспекция (мои наблюдения) на Пико (товарни) вагончета - старо производство:
Едно време - Много хубава боя - добра текстура, не си личи че вагонът е пластмасов. Вагоните са сглобен с две винтчета. Може да се разглобяват за поправяне на изкривените ламаринки и т.н. За съжаление с пластмасови колела, но пък стоят много добре. Колоосите лагеруват в тънка добре пружинираща пластинка - можеш да я оформиш така, че да се оста да се върти с много малко съпротивление, и едновременно с това да си е точно на мястото, т.е. вагонът да не "хлътва" и колооста да си е центрирана на мястото. Любимите ми екземпляри са от този тип. При необходимост сменям колелата с тези от по-новото производство. Дори и бебешките вагон-мечта от стартовия сет в този период е с истински стъкла (около 1мм дебело стъкло, а не пластмаса).
След това винтчетата са премахнати (икономии!), вместо тях - лепило. Лагеруването е с една дебела ламарина, която въобще не пружинира, винаги остава голям луфт в оста. Според мен - най-ужасния вариант като вървеж - товарят в пъти повече локомотива. Иначе на външен вид не се различават от предишните (за съжаление).
Следващо "подобрение" - колелата са метални. Ламаринките на лагерите са отново от хубавите, боята все още е хубава. Много добра визия се получава ако колелата се боядисат, дори и само с черна боя, така че да остане метален само бандажа по плоскостта на търкаляне. Вагоните са лепени. При нужда от разглобяване може да се преправи - пробива с 2мм на точното място отдолу (познава се лесно) и се "напъва" за да се отвори, след това се сглобява с винтчета.
Още по-ново производство, но все още преди 1990 - Боята е много "странно" прозрачна. Вагоните изглеждат чисто пластмасови. До сега не съм се излъгал да си взема нещо от този период. Иначе - метални колооси. Лепило.
Boris 2-12-4:
:good: :good: :good:
JesusBlack14:
Аз не мога да изкажа точно мнение. Пико са си Пико. Част от историята са, а и както един колега тук каза- ако не са били те , 95% от нас нямаше да са запалени сега. Товарните вагони на старото Пико са доста добри, а стават още по-добри ако им се сложат нови оси. Това си е за старата -- генерация --
В днешно време Пико са с едни от най- ниските цени в маркетите -- не броя механо и други подобни, защото тях ги броя за детски играчки -- Вярно, още имат да си обогатяват продуктите, защото няма много варианти на локомотиви. Детайлността зависи от серията. За жалост както прочетох, моторчетата на серията -хоби- не са нищо особено, а и имат доста къс живот. Пико изобщо не могат да бъдат сравнени с Роко, Флайшман , да не отивам към една частна Швейцарска марка HAG, при която цените минават 2 бона. Марки има доста. Но, това че тези марки са доста по-добри не значи че Пико са толкова лоши. Аз лично преди около седмица си купих един Таурус на серията -хоби- и честно казано ми хареса. Сега, моторът не е нищо особено, не може да върти на толкова ниски обороти.
Не плюя Пико, но не очаквам нищо специално от тази марка. Имам Рокота, имах и един Флайшман BR78 за известно време. Нямам много нови Пикота, затова не приемайте моите думи за закон. Знаем се чрез youtube с един колега в Холандия. Той по този въпрос каза
Получаваш това, за което си платил.
Поздрави :hi: :hi: :hi:
Krasi:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3498.msg73685#msg73685 date=1329937950 ---
Получаваш това, за което си платил.
--- Край на цитат ---
Точно така е :good:. Локомотивите на Piko са доста по-евтини от тези на другите известни фирми. Нормално е да се очаква качество да е по-лошо. При вагоните (особено товарните) мисля, че Piko не отстъпват на останалите и цените го потвърждават. Преди 30-40 години едва ли някой у нас е можел да оцени качеството на старото Piko, просто защото не е имало база за сравнение. Тогава едни са били технологиите, сега са съвсем други. Имайки предвид това някакси не върви да сравняваме старото с новото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия