Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
PIKO спрямо другите
refil:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3498.msg73839#msg73839 date=1330090571 --- "По вкус и по цвят другари няма" е казал мъдрият народ и това с пълна степен важи и за този спор. Уважавайте чуждия избор
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :hi:
Rizar:
--- Цитат ---на който не му харесва Пико, просто да не си купува! Аз, например, не си купувам Пико, но и не бих тръгнал да убеждавам купуващия си Пико, да не го прави.
--- Край на цитат ---
:good:
Много правилно казано, няма смисъл да се говори повече, всяка марка си има и плюсове и минуси. Няма идеален модел, (детайлен, но без декодер, с декодер но не много детайлен, може и много други примери...), нали го осъвършенстваме даденият модел!? :good:
mitko0888:
--- Цитат на: refil link=topic=3498.msg73836#msg73836 date=1330089068 ---Мите,разбрахме ,че МРАЗИШ PIKO.Но я ми кажи този BR 95 по-лош ли е от този на Флайшман .
--- Край на цитат ---
Изглежда ГРАМ не си ме разбрал. По никакъв начин не МРАЗЯ Пико.
Обаче МРАЗЯ някой да твърди, че това е единственото, с което човек може да започне хобито. Едва ли не друга алтернатива няма. Както писах по-горе, тук четат доста хора (с името Гост), които искат да получат някаква информация по въпроса. Всичко обаче се свежда до това, че трябва да започнеш с Пико. И знайно защо всички подкрепяте тази теза - защото сме започнали от там. Да, ама сега не е така. Не бях си купувал нищо от години. Не исках и да хвърлям пари. И си купих Роко, че даже и две. Пак от форума се полъгах да си купя и ново Пико. Вече писах каква му е съдбата. И затова сега си губя времето толкова много. Алтернатива отдавна има. Дадох сравнение на стартовите сетове и на въвеждащите модели. Не бих посъветвал никой мой приятел или познат да започне с Пико.
Ако някой ще даде 500 лв. за хубав модел, ще може сам да си направи правилния за него избор. И ще го избира далече не по производителя. Макар че модел на година х е с каталожна цена 250 евра, а по-малката му сестричка - BR94 - е 330 евра. Ама не са 67 лева.
Мажду другото прословутият модел на годината отвътре си е точно на нивото от "новото" производство - 1990. Само че сега сме 2012, а за тези 22 години другите фирми си смениха доста от карантиите, макар и сега да има Флайшман с кръгъл мотор.
JesusBlack14:
Моето мнение си е за мен си. :) Не казах че Пико са гадни :agree: имам Само Тауруса и съм си доволен от него засега, казах го 3 пъти в тази тема. Относно темата защо не съм си купил Тауруса на роко - защото съм повече по парните машини. Просто имах вагони 5та епоха ОББ, а нямах локомотив за тях. пикото е добре за тази работа, пазя си спестяванията за парни дружки :)
Поздрави :drinks:
ПП, refil, кефи ме как си направил твоя Таурус със БГ флаг :good:. това декал ли е :)
refil:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3498.msg73849#msg73849 date=1330093302 ---ПП, refil, кефи ме как си направил твоя Таурус със БГ флаг :good:. това декал ли е :)
--- Край на цитат ---
Лепенка :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия