ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Писане на други езици

<< < (4/7) > >>

XRISTO:

--- Цитат на: pach link=topic=1091.msg15134#msg15134 date=1229410370 ---...това си е твоето виждане по въпроса , то мързела не мори , а само мъчи  ;D ;D ;D , не че на мен се отдават езиците , но при съвременните технологии , май не ти се занимава просто , щото не си  много наясно понякога каква ценна информация ще пропускаш (само понякога...).
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Аз го наричам не мързел, а нямане на свободно време.А относно ценната информация, нали тези постинги ги има в румънския форум - като ме интересуват ще намера начин да го отворя , да се регистрирам и да ги изчета.Колкото до транслатора - аз не разбирам нищо от текст, преведен с него.По-скоро пънкайки се с моят начален английски по се оправям отколкото с транслатора.

Всъщност, сега го видях чак този бутон, защото работя с "Опера" и форумът ми е винаги отворен на браузъра и виждам последното четено съобщение.Всъщност, за да видя този бутон(маркирай като прочетени) трябва да натисна "нови отговори на моите публикации", аз почти не ползвах до сега този бутон.Благодаря ти Pach, значи за мене проблема с тази тема е никакъв(стига да не вземат да никнат като гъби след дъжд теми с английски постове в тях  ;D).

Der Hetzer:

jopeto:
За да няма проблеми мисля, че трябва да има секция на есперанто ! ;D ;D ;D

schatsi:
 :give_rose:КОЛЕГИ , СЪФОРУМЦИ.. :give_rose:

Моля предварително за извинение ,че отново повдигам въпроса за писането на български , но  в крайна сметка тук сме се събрали да общуваме и споделяме мнения информация и идеи на разбираем за всички нас език... Аз лично не съм учил английски  / ..а немския отдавна съм забравил... :blush2: :blush2: :blush2:/ и имам молба към всички Вас , които общувате свободно  с колеги от чужбина /което е похвално :clapping:/...

...С две думи: моля ви след всеки пост на английски, немски, турски ,суахили или какъвто и да е  друг език ....слагайте и кратък превод /дори и през Google преводача/. :thank_you:
    Евала на Адри ... всички постове по преговорите за "дизела червен" бяха с превод....И на Мишо браво за разговорите с аркадашите...Дори румънеца prognosis вече започна изцяло да побликува през Google преводача... :clapping:

...надявам се ,че ще бъда разбран правилно...

:thank_you: :thank_you: :thank_you:

Gervasii:
лично считам че във форума българският е задължителен!!!!!!!!!!!!!! толеранс може и трябва да има но в определени граници. не е необходимо да има страници или линкове във форума за други езици, който иска да общува тук на  БЪЛГАРСКИ, който не свят широк.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия