Язък, че ме повишихте, на ви сега пак новобрански въпроси:
Владо, има едни табелки 6.38 х 1.38 мм (напр. "06 016.0") - сигурен ли е размера? Нещо малко непропорционални ми се видят, та затова питам.
И още нещо - едни са разделени с точка, други - с тире, трети - с празен интервал. Така ли е? Така ги правих, ама чак сега се сетих да питам, щото съм си тъпичък от дете.
То не е фатално (само за вас обаче!), щото и без друго това не го пускам без проверка не на тенеке, а даже и на филм. Ама да не ми се отвори на мене в един момент още толкова работа, че такива си ги имам достатъчно всеки ден, питай ме само днеска колко ми бяха и някои още са и в момента! Нищо, че нормалните хора отдавна са дръпнали вече смукача, що па да не си побачкам пак кажи-речи цяла нощ за таблото "Те са наша гордост"? (това определено не е камък във вашата градина)
Иначе нещата са почти готови, ако смятате и летящото колело да се ецва сега ("сега" = филм вторник, тенеке сряда), моля ДАЙТЕ МИ НАЙ-НАКРАЯ поне само РАЗМЕРИТЕ в мащаб НО! Ще го правя по снимката тука, то се е видяло.