Де бре, де! Чак пък толкова... И с мене и без мене щяхта де правите същото, което целия народ прави (включително и аз), а именно ей това:

Както казваха едно време по порталите на поделенията (от вътрешната страна): "По военни въпроси - дотук!"
Пак ще питам за табелите. Нарочно питам тука, а не само Владо, че всички да си кажете каквото знаете. На снимките гледам, че табелите на депата за различни като изписване - напр. "София" е с нормални букви, а "Г.ОРЯХОВИЦА" - само с главни. По тоя тертип се наложи да правя само Димитровград, че е много дълго, ама дали наистина е така? Казвайте!
Всчики други табели съм ги направил с нормално изписване. Обаче се наложи леко да пипна размера (само дължината) по понятни причини. Получиха се три стандартни размера, като единия е само за Септември - ни е с тия, ни с ония.
Ето ги като първа редакция:

Размерите ги има, останалото е: там, където има кант, дебелината му е 0,15 мм, което реално ще остане около 0,1-0,12 на ламарината (извинявай Владо, ама по-тънко не може, в най-добрия случай ще се скъса контура, както викаме ние, а може и съвсем да изчезне ако филмите на лицето и гърба се разминат с няколко микрона само. Та съм се застраховал).
Големината на шрифта е само 2 пункта и не знам дали всичко ще се чете, имам нЕкои съображения относно нЕкои от малките букви. На някои табели, напр. София, Варна и т.н. надписите изглеждат малки, особено на табелите без кант, но пожеланието беше шрифтът навсякъде да е еднакъв размер - така са направени. Пак повтарям - външния черен контур, който вас не ви интересува, е с дебелина 0,5 мм. Това само да добиете представа за останалото.
Позволих си едно хаотично разпределение по депата, за да ви покажа как ще изглеждат нещата сравнени, ето какво излиза засега:

Най-дясното е съчинено по снимка, на която обаче номерът е друг (47.05).
Това е, чакам оплювки.