Пърдон, моля, от вълнение стъпих на някакъв клавиш и горното отиде без да е довършено. Та:
2. Табелите с номерата са си добре, както беше според прогнозите.
3. За емблемите на БДЖ няма какво да ви се обяснява - трябва да си ги видите. Според мене са идеални.
4. Табелите с депата, колкото и потресаващо да звучи, се четат (но само с лупа)! И кантовете са баш май каквито Владо ги сънуваше. По-тънки са от косъм, но ГИ ИМА! Не вярвам аз, мълчи и стадиона. Честно - и аз дето съм в играта от толкова години не вярвах че ще станат така добре.
5. Лошите новини за Zazo се потвърждават. Ще си ги види сам пробите - има всичко освен папура отстрани. Даже и петолъчката "се чете" почти като петолъчка. На тоя герб му се пише още една проба - оправил съм житните класове и животното е обръснато под мишниците за прегледност. Мисля, че тоя път ще стане.
И като тръгнете да си гледате пробите, осигурете си бижутерска лупа - не се майтапя. Без нея на табелите на депата нищо няма да видите. Повтарям - бижутерска, с увеличение най-малко 7:1. Нашата тука е 10:1 и нямаме проблеми с тоя шрифт, но и 7:1 е достатъчна според мене. Тия, дето ги продават по оптиките, филателиите и битаците, както и намерените в "Зрънчо" с играчка не вършат работа.
Толкоз засега. Нещата са в Павката, тоест топката е във вашето наказателно поле.