Това ,че се е пошегувал с мен , за мен не е никакъв проблем!!!
А за вас?
Шегите от големите към малките си имат свой вкус и стойност . Нито ще намали нивото ми на уважение към него , нито ще ма накара да се обидя.
Обидата дойде от "свой" хора във форума тук, но това е друга бира и на друга маса - не е тук мястото да изяснявам за една моя молба към определен човек.Нито скачането на едно л***о (без извинение) към което вече знам точно какво изпитвам - погнуса!!!
Резултата е коренно противоположен и поне за мен - изненадващ.Не нам от какво точно е предизвикан освен от едно типично женско чувство - ревност.Поне за мен това е единственият възможен отговор.
Случаят е приключен.
Колкото до Стоичков , все някога ще се видим пак (въпреки непреодолимите трудности) и ще си поговорим двамата , без посредници и "приятели" .Много уважавам един от истинските историци на тема БДЖ , които нямат нищо против хората около себе си , още повече , че той единствен от маститите специалисти , ми даде конкретен отговор на дотогава много често задаван от мен въпрос.Ставаше въпрос за цветовото оформление на единица от стар български подвижен състав.Във верността на неговият отговор не съм се съмнявал въобще , още повече ,че след едномесечно проучване по полски и унгарски сайтове , имам потвърждение и 100 % сигурност .
Но както казах това е друга бира...и на друга маса...