Както и да ми изопачавш думите, не съм твърдял нищо за българския и съветския слон!?!!
Твърдя че нямаме право да се смеем на съветския слон, защото ние дори и мишка си нямаме!
Всички вдянаха, само ти премина на лични нападки...

Венци само арогатно ти поведение не е достатъчно да ти позволява да даваш оценки наляво и надясно.
Това обаче не е пътя за повечето хора и е твърде късно да го проумееш, че в един спор няма място за личностни оценки,
а само факти. Така и не ми показа де е нашата "лъжлива" фасада, която ти позволява да се присмиваш на другите?!?!
Може би за това се въртиш около определена група като куче около салам - белким чуеш
какви са, кои са и за какво си говорят. Там обаче се събираме само положително настроени
приятели и дори тези дето не те познават вече знаят за какво става въпрос.
За теб това ще си остане една недочута история с послеслов във форумите!
Справката можеш да си я направиш в галериите от модулната среща в музея, дето уж модулите не те интересуваха..
Даже на видеото са те заснели как слухтиш около тях, но никой не те включва в разговора.
Докато си толкова черноглед и на всички опонент няма и да те включат...приятелю!
Същото е и за катастрофата тук или в москва. Ти си разбира се най-големият професионалист и разбирач тук
и вече никой няма сили и най-вече желание да спори с теб. Направо да те направят директор на БДЖ (то си е като ВМП)
и да оправиш тази кочина!!! Иначе тези спорове с разбирача-професионалист тук са излишно хабене на ума ти!!!

ПП. А в свободното време вземи ако не да оправиш бърза помощ в София, поне една бутафорна снимка за нея да щракнеш,
която да покажем на света, за да му се смееем колко лъжлива им е организацията за спешната помощ.
Ей така да разберет всички за теб, да им покажеш как се правят истински нещата и колко са некадърни всички останали!