Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
G10 (43221/62222) на Roco
lubomir:
Има и 0,05 кв.мм но в България такова не намерих. Обикновенно се ползват за декодерите. В Конрад има 25м ролки с такъв проводник от основните цветове. Обаче цената е към 10лв на ролка :(
widowmaker:
Ами не е зле да се кооперираме...
Аз съм командировка в шотландия до края на другата седмица, после съм в бг.
Днес си купих ей ТАКЪВ фотоапарат от тук, само че за 650 лв с 4ГБ карта, а не за 950 гол както е при нас,
така, че следващите снимки на лока (и не само на него) ще са професионални :)
Как се похвалих само :sarcastic:
pach:
Честито!!!
Пайсееее , колекцията ти вече ще е на друг ниво (фотоапарат ;))!!!
;D ;D ;D
lubomir:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=1524.msg22903#msg22903 date=1239313574 ---Ами не е зле да се кооперираме...
Аз съм командировка в шотландия до края на другата седмица, после съм в бг.
Днес си купих ей ТАКЪВ фотоапарат от тук, само че за 650 лв с 4ГБ карта, а не за 950 гол както е при нас,
така, че следващите снимки на лока (и не само на него) ще са професионални :)
Как се похвалих само :sarcastic:
--- Край на цитат ---
Ииии, честито! Фотото наистина си го бива.
Е, ти па ся! Не разваляй настроението на хората в БГ. Аз преди 2г купих от Германия цял електрокар без батериите за 1000лв при цена тука на същия в доста по-лошо състояние 3000 евра. Да не говорим какви работи по хобито ни при това чисто нови и на какви цени може човек да намери по нормалния свят. Слава Богу че Царя си плю в сурата и влезна в тази барлива коалиция, с единствената цел да ни вкара в ЕС. Благодарение на това сега можем да ходим и правим където и каквото си поискаме. И най-важното да харчим малкото си пари разумно, защото и без това не са ни в изобилие.
Ако наистина търсиш кооперация, то имай в предвид че заминавам в края на месеца за Виена, а въпросните жици можеш да си избереш от тука горе в дясно
Ако не ти се занимава, можеш да си ги поръчаш в София но ще ти излезе малко по-скъпо
Между другото въпросната машина(G10, не фотото разбира се) ме чака там вече няколко месеца, само че машината е нова и няма да е зле ако разрешиш и аз да туря някоя снимка в твойта тема като дойде, хем ще можем да сравним дали има развитие през годините на модела. Ужким Роко казват че има доста изменения, но ще видим. Едно обаче е сигурно: задвижванията от последните години не са толкова безшумни, както тези правени преди 10 и повече години. Но нека да дойде и ще видим...
Поздрави на шотладнците ;D
XRISTO:
Тя и без това се оспами темата, та и аз да дам своя "принос":
-А кажете сега някой готин хоби - магазин в Прага?Или поне тамошния "Конрад" има ли в наличност нещо от хоби-каталога или пак като у дома - с поръчка? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия