Автор Тема: Поръчки за фотоец!  (Прочетена 71699 пъти)

CaLLlo

• Trade Count: (13)
  • Hero Member
  • Публикации: 2604
  • Рейтинг: 202
  • Dampf Ep.1&2 bis ÜK
Re:Поръчки за фотоец!
« Отговор #135 -: 23 Април 2009, 09:13:43 »
Цитат на: Сaprycorn link=topic=1546.msg23640#msg23640 date=1240443961
Много странно, на локомотива липсват  кулисните Штанги и от двете страни.

"На тия модели е така"  :pleasantry:

Много дребни надписите ... и кокошката, а шрифтът си е чист Ариал ...

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #136 -: 23 Април 2009, 09:19:35 »
Илияне , не ми се стегай приятелю - сега вече съм с чаша кафе в ръка и виждам кви съм ги натворил! :fool:Ама то така , без кафе , се оказах по вкиснат и от млякото в хладилника... :stink:
Смирено моля за извинение докато посръбвам от кайвето!!! :blush2:
Радвам се , че къртици ти ровят по имението - може да не става за градинска железница , ама за танков полигон се е утепало!!! :angel:
Остава да направиш твоите с радиоуправление и току виж си разширил и държавата - тогава и аз ще мина на градинските мащаби!!!
 :lol: :lol: :lol:

novobranec

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #137 -: 23 Април 2009, 12:12:04 »
Pach, не се стегам, бе! Тоест стегам се, ама само където трябва, че да се не изпусна. Мерси за идеята за танковия полигон - ще се пробвам. То и без това си требе як отстрел там, щото къртиците са едрички - като второкласници са!
Жоре, за очите яж моркови - много били полезни. Може да е верно, щото още не съм виждал заек с очила!

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #138 -: 23 Април 2009, 12:38:48 »

:buba::search::umnik:

:haha: :haha: :haha:

:give_heart:

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #139 -: 23 Април 2009, 13:26:06 »

off :  предлагам да се въведе забрана за повече от 3 емота в пост  :angry:

както и да се забранят постове състоящи се само от емотикон(и) - което си е СПАМ
« Последна редакция: 23 Април 2009, 13:28:43 от Adrian »

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #140 -: 23 Април 2009, 13:44:51 »
Цитат на: pach link=topic=1546.msg23682#msg23682 date=1240479528

За Адри , симултантен превод в ефир:
(силен смях)
Жоро е заек с очила
още по-силен смях
обичам (в този случай - Жоро , Илиян и да се смея - не е задължително в този ред)!

Адри - така става ли ???????????
:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
(саркастичен смях)

ПП.Смятам че емотиконите са въведени да показват състоянието (душевното  :fool:) на пишештият ги , както и да пестят време !
Това според мен не е СПАМ!!!
« Последна редакция: 23 Април 2009, 13:47:22 от pach »

Сaprycorn

• Trade Count: (52)
  • Hero Member
  • Публикации: 1774
  • Рейтинг: 134
  • НО DRG II епоха София
« Отговор #141 -: 23 Април 2009, 15:59:56 »
Цитат на: ilfil link=topic=1546.msg23653#msg23653 date=1240466466
Ха така - хитрата сврака гол да го бара! Подозирах че го знаете, ама реших да се пробвам. И било значи 1:6.
Нека повтаса още ден - два и ще ги разкарам тогава тия снимки, че и без това заради тях ми преля Фотокофата.
Pach, не се тръшкай, бе - как си го засукал само: "трудът ти е напразен..." Къв труд бе? Да не съм го правил аз това чудо? Даже и снимките не са мои - крадох ги!
Всъщност то си личи, че не съм го правил аз, не заради едрината. Писах някъде май, че при мене компромиси няма или има само в краен случай. Независимо от мащаба. И ако това ансамбълче със скромни размери беше мое дело нямаше да се изложа така. Не съм много сигурен, че съм наясно какво точно е "кулисна щанга", но ако го бях правил аз, щеше да си е на мястото.
Жоре, за тебе може истината да е в големите мащаби, ама не за всички е така - на мене например оня ден ми протече южното крило на замъка, та сега ще трябва да го препокривам. А парка на имението е пълен с къртици и на става за ж.п. трасе... Майтапа настрана - "Размерът на мащаба е право пропорционален на размера на държавата" (аксиома на Филипов).
Та извинявайте пак значи. Пада ми се - за малко си въобразих, че не съм вече новобранец и веднага гризнах кулисната щанга!
Не се притеснявай, може да прочетеШ тук за всички Штанги и тяхната функция http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1557.msg22675.html#msg22675

novobranec

• Гост
« Отговор #142 -: 23 Април 2009, 16:36:59 »
Благодаря - погледнах го само (засега нямам повече време), но ми хареса начина на поднасяне на мат'рЯла - точно за тапири като мене, с мърдащи картинки. Като се прибера у нас, ще си го разпечатам и ще си го чета с кеф!
Още веднъж мерсиме!

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #143 -: 23 Април 2009, 16:52:29 »
Илияне тази тема ти я поведе ...та това видя ли го?
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1606.msg23701.html#new
 ;D :yes:

novobranec

• Гост
« Отговор #144 -: 23 Април 2009, 22:21:22 »
Мерси, там съм и отговорил по въпроса.

novobranec

• Гост
« Отговор #145 -: 23 Април 2009, 22:25:00 »
Сашо, мерси и на тебе - предполагам, че "ифите" са в НО, но "осемнайската" е малко по-едричка. Накара ме да съжалявам, че навремето не си купих една такава на Revell да си я асемблирам - щото не ми харесваше. Ама сега нещо взе да ми харесва.

CaLLlo

• Trade Count: (13)
  • Hero Member
  • Публикации: 2604
  • Рейтинг: 202
  • Dampf Ep.1&2 bis ÜK
« Отговор #146 -: 23 Април 2009, 22:56:05 »
1 към 32 е - Шпур Айнц. Интересното тук за мен е друго, ти на случайности вярваш ли!?! От тия локомотиви има няколко варианта, а от този вариант е запазен само и единствено тоя - в средата на тая тема съм направил таблица и ще го видиш "запазен":
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1164.0.html
Интересното продължава - производител на модела е ... американска фирма ... хи хи хии ... луд свят, шарен свят, хора всякакви  ...
-------------------------------------
Щом ти харесва, ще намеря най-красивите му снимки да ти закача, пък да видим ...
« Последна редакция: 24 Април 2009, 02:30:27 от CaLLlo »

novobranec

• Гост
« Отговор #147 -: 24 Април 2009, 10:47:44 »
Сашо, харесва ми заради олимпийската реклама и тия месинговите неща, накичени отпред. Късно ми го показа, иначе ти казах - одма си го вземах това нещо на Ревел и щеше да го има същото (ако не и по-хубаво!) и в шпур Халб Цол!
А за производителя на модела е ясно - те щото американците си падат по едрите форми по принцип. Нямам предвид еърбеговете на Памела Андерсън, а мащабите на моделиране и колекциониране.

novobranec

• Гост
« Отговор #148 -: 26 Април 2009, 00:36:14 »
Искам да ви се оплача, но предупреждавам - абсолютен оф топ е! То не че не оревах вече орталъка, ама искам и на вас да си кажа, че да ми олекне.
Що съм такъв карък, бе? Днеска цял ден ми беше хубаво, ама те - накрая следобед ме вкиснаха. Отидох да пия кафе в едно кафене тука наблизо - от ония, дето дават с кафето и късмети. Не от скъпите, ама не и евтино. Ама не ме разбирайте неправилно - не ми е жал аз парите, щото и кафето им е хубаво. Ама късметите хич не са!
Глейте на мене кво ми се падна:

Мани, мани - не ми се говори. Още съм стреснат и възмутен. Да бях сам - иди-дойди, щях да я сдъвча тая гнъсна хартишка и да я глътна геройски. Ама не - бях с двама приятели, хем и те къде моделисти, къде ми знаят крастата. Та се чудеха келнерките какъв беше тоя смях откъм нашата маса...
Те това е - олекна ми. Сега Владо може и да го търка тоя пост - то се виде, че не съм за тука. Щом това ми препоръчват...

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #149 -: 26 Април 2009, 10:35:57 »

Съдбата е права , мон ами , крайно време е да се самоопределиш ! :this: