Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Питане по тендерите на BR 52

<< < (5/8) > >>

Gervasii:
абе ако има и мастичка може и бира да пийна :drinks:

pach:
Уф , забравям да намеря обещаният чертеж  :blush2: на лодката в 1/87 ,но пък да върнем темата (че нещо все на маса ви тегли  :beee: ама някой не можете да пиете  :pleasantry: ) а Илиян е въздържател , та поне него да го зарадвам него...впрочем тук е и праховият тендер за който говори Ясен.

;D

pach:
 :blink:

zazo:
Май аз съм все наопаки, но като външен вид 52-ката най-много ми харесва без крила и с кенгуру.

novobranec:
Щот си войнолюбец, при това по-голем от мене! Още като те видох и ми беше ясен!  :lol:
Майтапа настрана, ама всичките 52-ки, дето ги имам на снимки от Източния фронт, са с лодки и дефлектори Witte. Е, срещат се и с кондензационни тендери, ама повечето са си "класик".

Пламене, мерси за чертежите. Ще им дойде времето. А междувременно разузнаването донесе, че китайците гласят и V36 в "моя" мащаб.
Оф топ: не искам да те дразня, ама Молотовката стана убиец. Не остава време да я снимам като хората в настоящия й вид - "топла - пАри" от завода. А като я снимам така, ще я овъргалям в кал и прах, разбира се, та да си заприлича баш на съветски камион. И още една безумна идея ми дойде - понеже тия камиони от детството ги свързвам преди всичко с миризмата на бензин - къде изгорял, къде не много, та се чудя дали да не туря в кабината в краката на пасажера примерно едно кеченце, напоено с бензин. Та да го докарам и на миризма модела, че то май само това му липсва още.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия