Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Питане по тендерите на BR 52
Adrian:
К'ви са тия Х Х - ове бре , Саше ??
CaLLlo:
Мда, спрял е оня сайт, одеве работеше, шъ са опра'и ...
novobranec:
Айде бе, Сашо, га шъ видим кви са тия ХХХL?
И хич не ми говори за 6, 7 и 8-осни тендери, не ща ни BiG Boy, ни Little Boy. Искам си BR 52 и толкоз! И то така, както аз го виждам, вече знаете как.
А ако войната беше продължила още малко, можеше да има и триметрови коловози... И композиции от гигантски дву- и триетажни пътнически вагони, теглени от бетонните локомотиви на др. Гьоринг... :spiteful:
Gervasii:
--- Цитат на: ilfil link=topic=1632.msg24432#msg24432 date=1242145277 ---Айде бе, Сашо, га шъ видим кви са тия ХХХL?
И хич не ми говори за 6, 7 и 8-осни тендери, не ща ни BiG Boy, ни Little Boy. Искам си BR 52 и толкоз! И то така, както аз го виждам, вече знаете как.
А ако войната беше продължила още малко, можеше да има и триметрови коловози... И композиции от гигантски дву- и триетажни пътнически вагони, теглени от бетонните локомотиви на др. Гьоринг... :spiteful:
--- Край на цитат ---
бе ти не бери гайле за 2G ами се мобилизирай тежки влакове е мечтата на всяка железница
CaLLlo:
Бай Илияне, от твоята уста казано това "миролюбци" звучи почти като "меки китки", въпреки че ако се замислиш, именно войната за меките китки си е ...... голям рахатлък ...
Твоето хоби май нещо те нерви напоследък!?! Я го зарежи и излез малко на слънце, пък дай да изпием някоя и друга бира на някоя сянка и да видиш как ще ти мине! Ще вземем и Герваско, стига да каже, че пие "и бира". Ако откажеш, ще бъдеш принуден(отвлечен) да присъстваш на следващата ни среща, поне на втората част, а за там се изисква повече юнаклък!
И едно пояснение: Обръщението "бай" е чисто българска дума от турски произход и като такава се разбира правлно от почти 2% от населението. Тя не е титла за старост, или старшинство, а е титла за майсторлък, т.ч. един мъж може да е много млад и да е "бай", но може да е много стар и да не е "бай" въобще.
Поздрави!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия