Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

релсов път

<< < (2/15) > >>

j.k.kolev:
Някой знае ли къде в момента има налични нови релси на Пико? А, какво ще кажете за такива с чакъла отстрани?

Vlado:
Аз не харесвам тези релси с готова баластова призма. Много изкуствено ми стоят. Едни такива като на картина. Но пък икономисват много работа ако бъдат избрани за поставяне на макет, защото, уверявам ви, поставянето на баласт ръчно е кански труд - много бавно и трудоемко.
А релси на "Пико" търси по магазините. Жоро продава "Пико", сигурно предлага и релси, а в "Конрад" със сигурност има.

mill:

--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=190.msg1250#msg1250 date=1200689573 ---Някой знае ли къде в момента има налични нови релси на Пико? А, какво ще кажете за такива с чакъла отстрани?

--- Край на цитат ---
На  Пико нови от Конрад можеш да вземеш,ама досега не съм видял такива с призма/чакъл/.На Роко има със сигурност.И май Жоро продава само на Роко и тилиг,ама не съм много сигурен.А от Конрад се въоръжи с двумесечно търпение докато дойдат ???

Der Hetzer:
какво Ви е мнението за релсите на TRIX  (HO) ???
Благодаря предварително!  8)

XRISTO:
Интересуват ме стандартите на различните видове релси и как да ги различава -
някой ако има тези познания , моля да начертае с проста схемичка размерите,които се гледат или изобщо инициализирането им.Интересуват ме най-вече "роко" и "пико".Благодаря на тези,които ще се отзоват .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия