Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Бъдещият макет на Симеон Войнов в мащаб N.

<< < (5/12) > >>

Morpheus:
Много ценна информация, мерси. Релсовият път е поръчан ;D , стрелките са Medium.

eurostar:
Симеон,
Виж какво направих по примера на Schatsi. Имаш два коловоза, на които влизат влакове до 80 см на пътническата гара и до 45-50 см на товарната.

Аз лично предпочитам втория вариант, защото товарните маневри не пречат на пътническите. Но наклоните са страшни. Може би трябва да се измисли нещо без преплитане на линиите при такава малка площ... Де да имаше още по 5 см маса!? Тогава тунелната линия вляво щеше да мине извън горната и наклоните щяха да станат ч0вешки. Eто как:

Morpheus:
Схемите са интересни, благодаря че си ги направил. Поръчал съм само две стрелки(за толкова стигнаха паричките). Като дойде поръчката ще ги реализирам, почти на 100% съм сигурен, че ще се ходи до Тодор Каблешков за допълване на релсовият път. В момента проекта е на фаза изчакване.

eurostar:
Ако прибавим още по 5 см, се получава още един коловоз. И така нататък...

Направих тази схема с допълнителна изолирана линия, за да не вдигаш единия пътнически влак от макета, когато движиш някоя товарна композиция, а просто да го преместваш там.

Симеон, аз спирам дотук. Вече ти ще си решиш как да го направиш. Това са само няколко идеи.
Успех!

schatsi:
...това последното е размери 80/135 см...нали..???
 :good:на мен ми допадна най-много ,но колегата ще си реши...

:drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия