Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Прекалено скъпо
axel:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1972.msg30809#msg30809 date=1257518409 ---Евала, Паци, отново си убийствено точен и изчерпателен... :haha: Детето пита нещо конкретно, ти му даваш цял форум да се радва... :dance1:
--- Край на цитат ---
Ако може да ползвате нещо друго то рода на примерно "човекът" ще е супер! :angry:
pach:
Не му обръщай внимание на рипърчето - той си е заядливко по природа , щото още от малък явно го играе "вечната опозиция". :lol: :lol: :lol:
Питах те за годините , не за да те обидя, а за да знам как да обяснявам , с какви думи и термини. :yes: :hi:(и честно подозирах отговора ти :spiteful:)
Но все пак по този "стартов" въпрос за дигитализацията (българската дума е цифровизация) има моя статия тук:
http://www.railwaypassion.com/?cid=89&NewsId=40
Прочети поне нея и тогава пак задай въпросите си . А като гледам , те тепърва ще започнат да валят, ако някой си сдържат злобата, че нас питаш.
Ако не пиши ми на ЛС - ще ти отговарям (за ужас и на някой от дъртаците тук, дето знаят по-малко и от теб по някой моделистки въпроси) щото това се знае от доста хора и не е редно да ги връщаме на изходна позиция ,макар и в отделна тема- има го по другите тук. :victory:
Поздрави!
Dare_Devil:
Виж Аксел, голяма част от форумците имат деца на твоите години, че и по-големи (добре де, не го знам със сигурност, но съдя по възрастта им, че би трябвало да имат). Аз съм от по-младите тук (на 28 съм), и дори за мен ти си дете. Не е нужно да се обиждаш - няма нищо срамно в това, че си в една по-крехка възраст. Просто наричаме нещата с истинските им имена. (да не говорим, че и от юридическа гледна точка си дете)
Иначе желанието ти е похвално, и аз лично напълно ти влизам в положението - аз също се опитвам да правя нещо с възможния минимум средства, но това хоби (както и повечето сериозни хобита) е скъпо, трудоемко и времепоглъщащо. И тенденцията е да поглъщавсе по-голяма част от времето и средствата ти, защото е от най-зарибяващите хобита, а със зарибяването идва и желанието за все по-големи вложения на пари и труд в него. Смятай се за предупреден :)
Ако все пак предупреждението ми не ти подейства и решиш да се "заробиш" с влакчета и т.н. - обаждай се тук във форума - вече видя колко желаещи да посъветват по-неопитните в хобито са старите хобисти тук (за разлика от някои други хобита и форуми). Също можеш да ми се обадиш на ICQ 49410002 за да ти дам някои идеи и съвети за това как можеш да изградиш хобистката си кулура и навици, и да поддържаш жива искрата докато успееш да си осигуриш средствата за стартов сет.
--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30810#msg30810 date=1257518519 ---
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=1972.msg30809#msg30809 date=1257518409 ---Евала, Паци, отново си убийствено точен и изчерпателен... :haha: Детето пита нещо конкретно, ти му даваш цял форум да се радва... :dance1:
--- Край на цитат ---
Ако може да ползвате нещо друго то рода на примерно "човекът" ще е супер! :angry:
--- Край на цитат ---
axel:
Все пак ще се радвам да уважите молбата ми и да се обръщате към мен по друг начин. Например Axel си е идеално! Говорете ми както бихте говорили на всеки (начинаещ в областта). Въпреки, че ви разбирам предвид на каква възраст е мнозинството тук... Просто възгледите ми за възрастта и нейното значение и разликите и че с възрастта идва знанието са малко по - различни от на повечето хора и ако почна да ги обсъждам подробно ще трябва да четете роман ;D
Иначе за искрата и аз се притеснявам да не изгасне докато събера за първия сет. После пък ще бъде един ужас докато събера за втори щото няма да изкарам дълго гледайки как влакче се върти в кръг. Пък и после като почна да усложнявам всичко... А докато всичко стане както го искам сигурно ще минат 10 години и щe се похарчат доста пари... Как ще разделя бюджета и за компютрите и за моделизма не знам.
И да отбележа, че вече започнах да чета повечето неща из сайта и форума, но все пак ще мине изввестно време докато наваксам.
toniemi:
За да не ти изчезне ентусиазма,разглеждай повече макети.Ето ти пример http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=27802
Другите хобисти също могат да покажат много.Тук са два от мойте макети.Нямам нито един скъп дигитален локомотив(почти всички съм си ги правил сам) и пак може да е хубаво.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=126317
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27802&AlbumId=101954
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия