Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Прекалено скъпо

<< < (9/12) > >>

XRISTO:
 axel, не възрастта печели уважението.  :hi: Аз например имам син на 15, но ми печелиш уважението, защото пишеш твърде грамотно за съвременен млад човек, да не говорим, че сред нас има екземпляри, които са на доста повечко годинки и са доста по-неграмотни. От мене няма да забележиш и намек за възрастта си, нито пък ще се държа напътствено.Човек се учи докато е жив, така че имам още доста да уча, надявам се.   :lol:

axel:
Благодаря за добрите думи!

А по темата всеки ден разглеждам снимки и клипчета и чета усърдно по въпроса... Сега мисля че открих решението. Ще си купя малко релси и локомотивче и постепенно ще купувам още неща защото 300лв не мога да събера по смъртно!

toniemi:

--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30824#msg30824 date=1257531345 ---Благодаря за добрите думи!

А по темата всеки ден разглеждам снимки и клипчета и чета усърдно по въпроса... Сега мисля че открих решението. Ще си купя малко релси и локомотивче и постепенно ще купувам още неща защото 300лв не мога да събера по смъртно!

--- Край на цитат ---

Правилно! :good:Не се изхвърляй.Има време.Хобито е за цял живот.Аз събирам от дете,бил съм към 7-8 годишен когато съм започнал и вече 30 години съм "болен" ;D

axel:
Хах намирам ви всички спокойно  :sarcastic:

Темата за детето нека я приключим с едно бързо обобщение от мен. Да, дете съм, не не искам да се обръщате към мен така, натяквайки ми, че нямам някакви години и следователно вероятно не съм достатъчно зрял, дорасъл и т.н. Мисля, че схващате идеята и считаме темата за приключена.

Та пак да питам нещо... Ако искам да направя две кръгчета, едно по - малко и едно по- голямо, свързани разбира се, какви релси ще ми трябват (изключваме флекс защото ще се слагат на земята). Има нещо за някакви радиуси които са ми тъмна индия. Ако може да поразясните...

Сaprycorn:
Точно за това има различни радиуси, за да може да се правят две кръгчета, едното по-голямо, а другото по-малко.
Мога да ти подаря две кръгчета релси, едното с радиус 440 мм, а другото с радиус 380 мм, както и около 20 броя прави релси.
--- Цитат на: axel link=topic=1972.msg30829#msg30829 date=1257541333 ---Хах намирам ви всички спокойно  :sarcastic:

Темата за детето нека я приключим с едно бързо обобщение от мен. Да, дете съм, не не искам да се обръщате към мен така, натяквайки ми, че нямам някакви години и следователно вероятно не съм достатъчно зрял, дорасъл и т.н. Мисля, че схващате идеята и считаме темата за приключена.

Та пак да питам нещо... Ако искам да направя две кръгчета, едно по - малко и едно по- голямо, свързани разбира се, какви релси ще ми трябват (изключваме флекс защото ще се слагат на земята). Има нещо за някакви радиуси които са ми тъмна индия. Ако може да поразясните...

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия