Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
лепило
XRISTO:
Този хлороформ от аптеките дали може да се намери?Едно приятелче ми каза ,че било използвано като някакво лекарство,май даже било упояващо,но го продавали без рецепта.Аз иначе ги подпуках с едно цианоакрилатно,от рода на канаконлита и за прозорците ми е лесно,обаче като взех да лепя "стъклата" на едно местенце по краищата побеля.То зе забелязва от много близко едва-едва , даже да ви кажа се получава по-скоро като ефект на неизчистен прозорец и понеже сградата е склад,даже изглежда по-автентично,но по-нататък не смея,защото като започна да лепя ъглите на сградата и самата нея на основата такива "ефекти" не са допустими.
Vlado:
Затова недей да експериментираш и си вземи добро лепило. Иначе рискуваш сериозно да зацапаш и така безвъзвратно да повредиш коя и да е сграда или друго нещо, сглобявани така. Прояви търпение и няма да съжаляваш.
Vlado:
Няма нищо по-лошо от зацапан макет. С нищо не можеш да го оправиш после. Може би само с боядисване, но не винаги става добре. Ползвай качествени продукти и само такива.
Ето това е лепилото, за което ти говоря:
Gervasii:
аз ползвам това и нямам грижи
Adrian:
...иии, яко лепило се диша тук ! Няма ли трева за вас , бре!? ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия