Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
pach:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=237.msg52394#msg52394 date=1295005668 ---През войната са разчитали на дългият мост (желязно-решетъчна конструкция), на който единия край е бил шарнирно хванат на брега, а другия към понтона.
Това ясно личи на старите снимки.
Шлюзът е правен много по-късно, като постоянно, а не временно съоръжение.
--- Край на цитат ---
Това за втората световна... по-горе говорим за 1936г тоест ферибота е изграден след първата и преди втората световни войни.
Впрочем в Морска и речна българия има още малко снимки...но жгалкото е че не се различават добре нито вагоните (освен по тип) нито парните локомотиви...
Може би по запознатите от мен ще опишат кое какво предполагат че е (ясно е че с тези снимки, не е кой знае какво но...)
;D ;D ;D
widowmaker:
На първата снимка зад вагоните се вижда халето на ракетна работилница, сега не го знам какво е,
ракети и метеори отдавна няма, всички са бракувани. Тогава не е било такова, много ясно.
Горе дясно е камбанарията на католическата църква, което ще рече, че двете снимки са правени от една и съща сграда,
първата с посока североизто, втората на северозапад. Най вероятно от покрива на тази сграда:
На втората снимка отдясно е речна гара, а зад влака е сградата на държавна инспекция по корабоплаване - ДИК.
Предполагам, че всичките тези сгради са били складове, то там и сега има такива за зареждане на корабите с провизии.
Това обаче не е било мястото, където е сниман ферибоота, то е било 300-400м по нагоре (ако наистина е било там де, където е сегашния лиман).
pach:
Дани погледни предната страница в темата - мястото е на 99% изяснено (за ферибота).
Там съм предположи и за въпросното съоръжение.
Тук е ясно че е по-далече от там, но метнах тези снимки, защото има влакове на тях...
:yes: ;D :hi:
:scratch_ones_head: то пък там снимките изчезнаха...изчакай ще ги метна от другаде...
widowmaker:
То пак не е много сигурно мястото на ферибоота,
но на снимките с него се вижда, че брега е нисък там и като че ли мочурливо,
демек като при устие на река, което ме кара да си мисля, че не грешим с местото.
Лошото е, че целият район там в последствие е прекроен до неузнаваемост.
pach:
Мдааа, но не знам кои снимки къде бяха ...та въстанових нсамо някои...
то и така е ясно де...
Наистина целият район е прекроен много яко.
Четох че полуострова е направен при сливането на отсрещният остров (зимното пристанище), че по-късно реката е яко изместена отзад и т.н. Воъбще "тераформирането" не е термин от вчера.
Но смятам че сме уцелили истината.
А въпросната снимка с пруския локомотив на Русенското пристанище от където тръгна това обсъждане,
открих че съм я пускал тук от сайта на изгубена България доста по-рано,(още през пролетта на 2010г) но тогава никой не е обърнал чак такова внимание.
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1752.msg38103.html#msg38103
По точно на 17 март 2010 г.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия