На мен в една реламна къща ми исаха 45лв/кв.м
Тази омпютърна фреза твоя ли е,ако не колко ти излиза нарязването на едната плоча
и не на последно място да попитам ако някой друг хобист пожелае някаква уникална сграда бихте ли съдействали за изработката и 
Ако нямате нищо против мога да изригна като вулкан на тази тема))))))))))). Малка корекция само:,,симона: е търговска марка на олекотено пвц. не е вид материал. Има го в дебелини от0.5мм, до 2 см., както и фабрично цветни от 3 мм , 5 мм и 6 мм. Относно нарязването на плочата , не се смята така, защото можеш да нарежеш плочата на 3 парчета и на ивици по 3 мм, не е все едно нали).Смята се колко метра е ,,минал,, фрезера и това е цената.Реално рутера е фреза, управлявана от комп. а файловете са епс, като повечето случаи си правиш каквото искаш на corel draw,мяташ го в криви и действаш. Фрезата може и да реже може и да гравира, применрно в 1мм, може да пуснеш да ти направи фуги примерно.Симона е италиански материал ако не се лъжа, аз предпочитам германския, цените са съизмерими.Мога да ви покажа макети, правени от мен, и то на ръка от този материал, имам и на фреза,а и моя макет основно използвам пвц.))))))))))) хем по бързо, хем по лесно, с помоща му е чудесно