Уффффф, комповете са ми защитени (надявам се на фирмените бариери, шитни и сървъри),
а снимките са ми наред (за сега). Аз съм в процес на пренареждане на харддисковете и фактически на тях
са ми само снимките от деня (седмицата). пРедстои ми и годишната преинсталация с нови версии на работните програми.
"Проблема" е, че имам да качвам снимки тук, че нямам достъп до акаунта си в picbg (навярно за това са изключени)
и че там снимките не се виждат (съответно тук) и доста теми се "оголиха" във форума.
Влючително оказиона и акаунта ми тук и по другите форуми.
Иначе и там (в picbg) каквото съм качил като снимки, са ми по хардовете и бекъпдисковете у дома.
Тоест не съм ги загубил на 90% (10% все не мога да ги намеря къде са

),
но не съм ги и подредил обаче (точно това правя и в момента на дом. комп който е извън мрежата).
Явно ще трябва да внимавам да не пламне с това крипто**йно, но още довечера ще дублирам всичко на ДВД-та (отново).
Благодаря Саше - ще проверявам и внимавам за напред с цел ограничавана на загубите,
защото явно няма на никой да му се размине!!! Жалко, защото до сега руснаците (спецовете от народа ...не от службите им)
ни пазеха и даже помагаха (на bg), ама от едно известно време са на политическа "хранилка" и резултата
беше предизвестен, макар и неочакван - у нас всички компове са прозрачни за тях!

Винаги когато се намеси политиката (и свинете от политическото статукво) все обикновенните хора го отнасят!!!