Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Начални стъпки в макета на gregary

<< < (11/29) > >>

Сaprycorn:

--- Цитат на: gregary link=topic=2849.msg51784#msg51784 date=1294149440 ---   Освен м/у основните коловозите да има перон :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---
Мисля, че е редно между 2-ри и 3-ти коловоз да сложиш широкия перон. При това положение ти трябва междуколовозно разтояние около 92-95 мм.

refil:
 :pleasantry:

Vlado:

--- Цитат на: gregary link=topic=2849.msg51783#msg51783 date=1294149272 ---За да се получи по-малко м/урелсие без перон м/у тях(по мой сметки -около 5.7-6.2см.)съм склонен да смеся производителите на релси(но само за бретела с анг. стрелки и ...тук-таме,където ситуацията го изисква)
--- Край на цитат ---
Принципно производителите предлагат адептерни пластини, тъй че може би ще успееш без сътресения да съчетаеш различни типове релси. Проблемът ще дойде от различната геометрия. Ще трябва да режеш, напасваш. Но и това е преодолимо с влагане на повече прецизност в работата.  :good:

gregary:

--- Цитат на: pach link=topic=2849.msg51785#msg51785 date=1294149731 ---Виж на моя план - транзитния коловоз е "опрян" в перон. И всички коловози съм ги "групирал" по два на перон( тука има/тука нема...), тоест до всеки коловоз имам поне от едната страна по перон... :scratch_ones_head:
Другата седмица може би ще съм готов както с предложение към теб, такаи с "онзи" превод дето го чакаш от лятото, та да знаеш какво и как се чертае...
 :hi: :drinks: :drinks: :drinks:

--- Край на цитат ---
То и при мен от едната и другата страна има перон,но идеята е м/у тях(където няма перон) разтоянието да е 5.7-6.2см,ако правилно съм го сметнал. :give_heart:

zazo:
Нещо не схащам междурелсието при тилиг елит е 59 мм. Откъде идва проблема, че междурелсието при бретела трябва да е пак толкова ли?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия