Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой интернет доставчик да избера?

<< < (6/17) > >>

Voodoo:
За гр.Плевен на тоя етап най добрия ISP е Оптиспринт предлагат и оптична свързаност като оптичното влакно е
до дома. По този начин проблемите с токови удари през LAN мрежата са доста ограничени.

pach:
Който и доставчик да избереш, всички сме тук!
Виж последният регистрирал се тук...
 :yes: :lol:

cahdar:
Когато се спрях на доставчик гледах за това:
1 - да е оптичен кабел до блока ми /не на няколко пряки от мен/!
2 -  да е под земята /писна ми да го късат при репатриране с крана и после да чакам с часове, а понякога и по-дълго/
3 - да си свалям филми за няколко минути /не от днес за утре!/
4 - като се обадя да ми вдигат телефона и да са ЛЮБЕЗНИ! /че БГ манталитета ми писна отвсякъде!/
5 - да не ме зарибяват с идиотски търговски трикове - плащаш толкова МАЛКО, взимаш ВСИЧКО, а после ти излиза като ПРЕДИ, та и отгоре с нервите! :angry:

Та така, колеги потребители. За 3-4 години опитах няколко. Сега съм с НЕТ1 и за сега покриват в голямата част изискванията ми. Скоро ще ги пробвам и с ТВ, че чакам да ми изтече предишният договор с Близуууу, уууу, уууу!

niki:
аз също съм на мегалан, за 5 години имаше само една аварияз а 2 часа/ не по тяхна вина- софийска вода, бяха лекинко копнали  встрани))))))))),та никакви оплакванияяя, скорост , поддръжка. Ако някой е в покритието на traffic- ДА  се хвърля смело. И само да допълня, на мегалан , шеговито им казват Магеланците :haha: :drinks:

widowmaker:
За София и големите градове - Макс Телеком.
Можеш да си вземеш модем или usb устройство (като флашка).
10 кинта на месец за нови клиенти (12 месечен договор).
И аз бях на МАгЕлан, ама нещо не виждам смисъл да плащам 25 лева за кабел,
в който почти винаги се спъвам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия