Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой интернет доставчик да избера?

<< < (7/17) > >>

XRISTO:
А за малките градове - БТК  :good:
Четири симки със интернет 30 кинта, четирите са на 1 ст. на минута по между си, засичане на 30 сек., а и всяка си има 100 фрии със оператора и БТК.Облъчвам си яко мозъка и плащам за всичкото това 30 кинта на месец. Пе$ $ $ $ $ $те от М тел скубят по толкова кинти само за една дрислива симка на месец, да ги ....  :angry: Колкото до нета, не е много бърз, но пък аз не търгувам с ценни книжа и не ми е проблем, че филма се сваля за 1 час, а не за 5 минутки. За сметка на това е стабилен, за две години и нещо съм си ресетвал 2-3 пъти рутера и то, защото ЧЕЗ идиотите си спират тока за по 1-2 секунди.  :yes:

niki:
1, 2 секунди, в кварталите където има яко строителсво/навсякъде има , но някъде повече))/спира по- често за проби и нови включвания, абе, дали е за нет или ток, все тая, монополистите ни таковат през панталонките ;D

mitko359:
за да не отварям нова тема ще пиша в тази
искам да питам дали това http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/564393/P11021101/Мрежов-адаптор-HAMA-150Mb-/53331
е същото като тези неща с които се свързва безжичната мишка (с две думи дали ще може това с което се свързвам с мишкта да се свържа с безжичния нет)

pavel75:
Това както го гледам е точно за това - ако РС-то ти няма безжична мрежова карта, това ти трябва.

i_deck:
Не е същото. Едното е RF (за мишката), а това към което си дал линк, е някакво смотано WI-FI или wireless lan adapter.
Не става.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия