Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Фотография

<< < (21/60) > >>

TheJackal:
Моята "пръчка" е FujiFilm Finepix AX250: http://electron.bg/fujifilm-finepix-ax250-p-143480.html и съм много доволен. ;D

evrokoma:
То ако става дума за сапунерки и моят Samsung DigiMax S500 прави страхотни снимки ама тук спецовете по фото обичат да търсят под вола теле не че виждат всичките 12мегапиксела.Все пак да не забравяме че някой хорица разполагат с излишни пари за харчене и се чудят за каква глезотия да ги дадът :drinks:
Нека най-после се намеси админ че тука стана като женски форум спори се на кой му е по-голям ........ мегапиксела :haha:

zazo:
На мен раздумката ми беше искрено интересна. Не виждам някъде мерене на п*ки, но ако наистина е досадно можем да продължим да си хортуваме и на лични, макар че темата тъй или иначе си е офтопик.

XRISTO:
Напротив, според мене изобщо не е оффтопик. Все пак моделите трябва да се снимат с нещо. Аз примерно, отдавна се чудя с какво да се обзаведа, защото досега бях с една от долуспоменатите сапунерки от 150 лева.Макар и "Канон", евтинията си е евтиния. Та, от тук мога да се ориентирам щом посъбера парици с какво да се оборудвам. Пък ако вземете да понапишете и малко чалъми за качествено заснимане в стая на изкуствена светлина - ще съм ви благодарен, а и не само аз, смятам.Техники със светлина, фон, настройки, що е исо, какви други настройки могат да се правят, та да станат снимките в стая по-качествени. :yes:

evrokoma:
Да това вече ще е полезно защото 90% от качеството на снимката зависят от фотографа дали апарата е от 100 или от 1000лв няма значение ако е в опитна ръка и най големия боклук ще направи перфектна снимка :drinks:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия