Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Препоръчайте декодер за локомотив

<< < (3/9) > >>

Adrian:
ши мое ли да ме запознаете с този Гуру на еБея ?

tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=310.msg2731#msg2731 date=1205328150 ---ши мое ли да ме запознаете с този Гуру на еБея ?

--- Край на цитат ---
Приятно ми е да се запознаем, може да хапнем някой ден по една торта ... в сладкарница Неделя на Универсиада ....  :P

Ама как ги ловя в еВау ....  ;D

XRISTO:
Ами дето организират разни търгове на използвани неща (не помня точно в кой сайт съм го видял,май беше нещо немско) дали са читави,защото има доста смешни цени за солидни количества подвижен състав.Боя се да не са някакви мошеници , като нашите от мобиле бг,дето обявяват коли за по сто лева на импулсни телефони и всевъзможни други измами.Ако някой е пазарувал от подобни сайтове-нека сподели.

То май стана това за друг раздел , ама ...  :-\

mill:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=310.msg2730#msg2730 date=1205328086 ---tabakoff аз тебе като те подхвана с голямата сопа и ........... ей ...

muncho неочаквано, но много мило... :) Незнам от къде си останал с такова впечатление, но благодаря за думите :)

--- Край на цитат ---
Ааа как бе Лъчка,ми бате Спас  ::) ;), пък вие нали се виждате често.От него те познавам косвено.Ако не беше той досега щях да съм затънал до шия със скъпи покупки:)),а може би в последствие и ненужни.

XRISTO:
...сега разглеждах в E-bay.Гледам и не вярвам на очите си.Нали бъкел не разбирам от Английския...Тези неща , дето се продават дали са нови или втора употреба ги продават?По скоро май второто.И дали може да се разчита,че ако си "преплюеш" нещо ще си го получиш?А как става номера с плащането? ??? ??? ???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия