Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Препоръчайте декодер за локомотив
KRAKOMOBILA:
Ако спечелиш търга, ще го получиш. Мен ми е интересно, ако никой не наддава и накрая дам 1,50 евро, дали ще ми го дадът за толкова ?
Maktub:
А аз се опасявам до известна степен за качеството на предлагания продукт. Нали сме си се напатили, та го карам и аз малко ръка да пипне, око да види. Вероятно от ибея си пазят реномето де, ама все пак?
XRISTO:
--- Цитат ---А аз се опасявам до известна степен за качеството на предлагания продукт. Нали сме си се напатили, та го карам и аз малко ръка да пипне, око да види. Вероятно от ибея си пазят реномето де, ама все пак?
--- Край на цитат ---
Аз пък се опасявам дали изобщо ще ми го дадат. ;D Може просто да ми пратят едно нищо както в България става - купуваш джиесем и ти доставят...смачкани вестници.А,май бяха увили нещо за тежест(истински случай е това-имам познат куриер и ми разказва разни истории от българското ежедневие).
А и понеже не знам езика изобщо не разбирам защо едни са в синьо,колко дни стои това докато спечеля,т.е. кой е крайният срок,хайде,за блиц-цената май се досещам.Видях на някои да пише с червено-сини буквички . Въобще ситуацията е тъмна индия за мен. ;)
EMPEROR:
иБей не е просто някакъв си онлайн магазин, а доста сложна система, като всеки юзър има рейтинг, които трупа от предишните си покупко-продажби. Ако видиш човек със 100ци или хиляди продажби и рейтинг 100% позитивен няма как да получиш "вестници в кашонче". Затова се избира внимателно над какво ще се залага... и да дори и да го спечелиш за 1,5е пак ще ти го пратят. Има и защита наречена ПейПал, която е фирма гарант, че ако нещо бъдеш излъган или ще ти намерят същата стока или ще ти върнат парите, като въпросната услуга таксува продавача, а не купувача. Затова просто трябва да се гледа къде какво и как се залага.
За това вече как става процедурата с наддаването и плащането, може би трябва да ви отворим отделна тема и там да бъдат описани нещата едно по едно.
XRISTO:
--- Цитат ---За това вече как става процедурата с наддаването и плащането, може би трябва да ви отворим отделна тема и там да бъдат описани нещата едно по едно.
--- Край на цитат ---
То гледам вече е направено - има тема E-bay,дано в нея да списват повече хора вряли и кипяли в бранша,а не само"ламери" като мен. :)То аз пак няма да се спусна сам сигурно в подобно начинание,но както казваш и ти , за да се обърна към някого трябва да зная за опасностите от страна на чужденците.И най-вече каквото искам дали си струва на определената цена имайки предвид калкулирането към нея на транспортни разходи. Виждам,че имат немски клон,от него не е ли по-тънко с транспортните?А тези PayPal са нещо като нашите мутри,а?Събират несъбираеми дългове... ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия