Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ за макет

<< < (8/9) > >>

hristo_t:
Завърших единият си тунелен портал.Почти две седмици редене и дялкане на тухлички от фибран ( Естествено след работа и задължително преди сериала "Забраненият плод"), мисля че и аз докарах нещо що-годе сносно. Разбира се видях че раздел продава има готови тунелни портали на добра цена, но като гледам вашите проекти , труд и творчество и мен ме обзе тръпката и мерака сам да създам нещо.

Боядисването утре - сега отивам на сватба - баджанака се ожени - !!!

Ivo Nedkov:
hristo_t, вече ставаш майстор на тунелите!!! :good: Много добре се получава!!!  :good:
И като го боядисаш вече ще има съвсем завършен вид...  :yes:

ida_ili64:
hristo_t,тунелът ти е страхотен! :clapping: :yes:А колкото до труда-лесно ,бързо и красиво не са синоними  :)!Дано сватбата е била супер и най-вече младоженците да са се оцелили един друг!

hristo_t:
hristo_t, вече ставаш майстор на тунелите!!! :good: Много добре се получава!!!  :good:
И като го боядисаш вече ще има съвсем завършен вид...  :yes:

Благодаря  bategojko - овациите са за теб ,аз само следвах наставленията.

Да сватбата - както всяко едно радостно събитие мина добре - там успях да изявя и другото си увлечение свиренето на китара и пеенето. И като се завърнах рано сутринта започнах довършителната работа по портала - нанасянето на първата ръка от боядисването.

liro4605:
Ако сега започвате изработване на нов макет кой от двата начина бихте предпочели?
http://www.chriguseisenbahnseiten.ch/anlage18.jpg Този с оребрена маса или такъв на цяла плоскост?
Ще ми е любопитно да чуя мнение и на хора с завършени макети.Споделете какви биха евентуалните предимства и недостатъци.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия