Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Локомотивите серия ЕА 3000 (означени в Р. България като серия 86)
Rado:
--- Цитат на: liro4605 link=topic=3679.msg73781#msg73781 date=1330031402 ---
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3679.msg73777#msg73777 date=1330030547 --- По темата за спирачите на ЕА / 86 - Ако няма друг влак в същия участък къде ще отиде тази рекуперирана енергия? (или както там се нарича). Да не би да върне водата в ПАВЕЦа? Да го видя написано - няма да го повярвам. Такова спиране има смисъл само при определени условия и организация на движението - един влак нагоре, един надолу.
--- Край на цитат ---
:good:
В института учихме че графика трябва да е съобразен с катерищите и спускащите влакове иначе отдадената енергия отива като топлина по контактния проводник.
--- Край на цитат ---
Това не е точно така. Например ако има спускащ се влак (който връща енергия в мрежата), а на 5 km от него друг се изкачва, (който консумира енергия), загубите ще са по малки от случая в който няма влак който да консумира, а да речем подстанцията е на 25 km. Но загубите по контактния проводник са напълно еднкви в случай на консумиране или на връщане на енергия. Или с други думи: ако един локомотив в момента товари подстанцията с 3000 kW и реализира загуби по к.м. примерно 1%, то в следващия момент, ако той започне генерира същата мощност, загубите до подстанцията пак ще са 1% от тази мощност (стига да е на същото разстояние от подстанцията). Май стана заплетено - дано ме разберете :)
bdz43r:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3679.msg73783#msg73783 date=1330032279 ---На празен ход захранването е май около 27 кВ. При товар пада напр. на 23. Значи за да връщаш енергия трябва от рекуперацията от лока в мрежата да подадеш нещо около и над 30 кВ за да тече токът обратно? Дали ще стане?
--- Край на цитат ---
Не съм забелязал такова явление при ЕМВ серия 30/31. Не съм и задълбочавал по въпроса, въпреки че и аз бих очаквал повишаване на напрежението.
Факт е обаче, че мотрисите спират, дори когато със сигурност на същата подстанция няма друг влак, т. е. произведената при спиране енергия няма къде другаде да отиде, освен в подстанцията.
А както е известно, спирачен ефект съществува само, когато има електрически товар - ако не друг влак, остава трансформатора в подстанцията.
Трябва да се има предвид и че електрическият товар от ЕМВ е сравнително малък - протича ток не повече от 50-60 А през контактната мрежа, което води и до малък пад върху контактния проводник. Не съм сигурен и какви са загубите в самите трансформатори. Сигурен съм обаче, че са не повече от 1-2 %.
Rado:
Може би не биха спирали само ако трансформаторът в подстанцията остане без товар - т.е. в случая да му бъде разединена намотката от страна на 110-те kV.
bdz43r:
Тогава със сигурност не биха спирали, защото ще загубят синхронизацията по фаза с мрежовото напрежение.
liro4605:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия