ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Mixy:
--- Цитат на: Vlado link=topic=3789.msg106929#msg106929 date=1488274013 ---да се осигури възможност само за одобряване на мнения, т.е. да няма минуси
--- Край на цитат ---
Не съм сигурен, че е възможно, без да се пипа по кода. Може да се изключи писането на причина (текст) за съответното одобрение/порицание, но да останат само положителни оценки май не е предвидено в опциите.
Сaprycorn:
Ако се премахне системата за оценки няма да е справедливо към тези, които като мен си събират плюсчета с години и изведнъж тези плюсчета отпаднат. Премахването само на негативните оценки пък обезсмисля положителните такива.
mitko0888:
Системата с плюсчетата беше напарвена основно за да не се плодят хиляди постове с по едно ухилено емотиконче, или с по няколко на хорце, завършващи с един байряк. Едновременно с това тя е и добра насока какви постове се харесват и какви не.
За съжаление това се изроди типично по български - плюсчетата почнаха да се раздават на обменни начала, минусите се приемат все едно ми се е счупила щангата на най-добрия ми парен лок ...
Vlado:
Не съм съгласен (с мението на Caprycorn) - пак давам за пример ская - там се дават само положителни оценки и атмосферата е, бих казал, много приятна, без особени конфликти, като ако все пак има такива, на потребителите е дадена възможност да скрият мненията на дразнещите ги (т.нар. игнор лист). Така човек се бори, доколкото изобщо може да се говори за борба, единствено за положителното отношение на четящите го, а за отрицателното е този игнор лист, който пък е допълнителен инструмент за минимизиране на конфликтите. На мен лично ми харесва този подход и затова го предлагам и тук.
p.p. Пък и защо да се махат плюсовете дадени досега - просто се премахват минусите, а плюсовете са без опция за коментар.
j.k.kolev:
Абсолютно съгласен с Митко (да го счита за плюс)!
Според мен системата за оценка върши работа в настоящия си вид.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия