Привет!
Да оставим време хората да отговорят - все пак в средата на работния ден сме...
И ако никой не отговори по същество, то нека тези които са създали форума, не търсят вината в калпавия матриял. Не може всички да са калпави - па нека се погледат ....
Пиша този пост, за такива хора като Jackal, на които им пука, както и за онзи пламък и убеденост в очите на Владо, когато говорихме на последната
среща в Търново, когато ме убеди с доводи и искреност, да започна да пиша /в дадения случай аз не съм важен, пък и Владо е доста различен от админа Владо/...
Не може такива момчета, като изброените от Пламен, да не искат да пишат, само поради дребнавост, това е абсурд. Не може всички да сме докачливи като 35 годишни девственици...
Разбира се, че Ти писва от някои непремерености, но това минава, за едни по-бързо, за други - по-бавно...
Или пък се отказваш от едната тема, но виждаш жаждата, нуждата и благодарността и продължаваш, дали в тази и или в друга тема...
Значи кучето е заровено на друго място, или други места...
Даа, винаги съм уважавал, може да се види във форума, тежката и неблагодарна задача на админите-
Но аз не пиша вече, защото Те станаха отрицание на самите себе си и на правилата, които самите Те са създали:
1.Започнаха да трият, неща които не противоречат на правилата на форума, а просто си има други причини, неизвестни за мен...
2.При бамване, без да ми е работа, дали е правилно или не, не се посочва, примерно с червен цвят, грешката на провинилия се, като се запазва
това което е написал, за да може и четвъртокласник, и академик, да видят КЪДЕ И КАК е сгазен лука и ние да не го правим...
А се казва - наказан заради ............... и виждаш изтрито поле.....
Е и от тук нататък накъде?!?
И как?!?
И админите са хора, и те грешат...
Осъзнатото си е осъзнато......
Това е извън нас, другите - неадмините, ...
Но можем да кажем, хей Ти, би ли могъл да погледнеш това и от тази страна, ако ни пука за този човек, а не само да го критикувам и същевременно да ползвам плода на труда му - примерно този на Владо и другите админи!!!
Определено виждам желание за конструктивност и съзидателност, от страна на Владо, при все че казва, че форумът нямал проблем погледнато от админска страна...
Другото което ме мъчи, е правилото във форума, че всичко написано в него, става негова собственост и никой няма право при заминаване да си изтрие или вземе създадените от него неща.
Това го знаех, и го приех още когато започнах, но тогава си мислех, че всичко написано като правила се спазва и бих могъл да го приема.
Но както писах по-горе - на хартия добре, но на практика - го няма...
И затова питам - толкова ли е слаб форумът, че ако сгазя лука и с право ме изритат, или сам си духна под опашката, че да не мога да си взема нещата, и че форумът ще пририта поради липсата на моите писания???
Или някои иска да прави капитал на чужд гръб???
Заради тази точка, някои известни моделисти, не жп, не желаят да споделят опит за разни техники- а са моделисти с титли...
И тук става въпрос за доверие, а то с лозунги не се печели...
Това което написах по-горе според мен е съвсем обективно-
В същият дух предлагам,
ВРЕМЕННО да падне точка едно от конституцията, за некритикуване на админите,
може да има много помия, но НАДЯВАМ СЕ , да има и много искрени съвети, и след изпиване на горчивата чаша, КОМПОЗИЦИЯТА RAILWAYPASSION
да продължи напред...
С уважение, признателност, но и с нескрито разочарование
Борис Д. Чакъров
П.П.Следното е лично - обичам ги и двамата, кефя им се , не заради, споровете им, а заради самите тях - Пламен и Венци, Венци и Пламен -
даже си имам теснолинейно локомотивче, 0f/i, което ходи на 12 мм и е титуловано BR/Pach

-много е сладурско и ходи съвсем добре на маневрен хооооод...
П.П.П.Защо до сега не съм ги писал тези работи?!!?- не виждах смисъл- сега обаче имам чуството, че има друг вид чуваемост...