Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Магазини във Виена
pach:
Пътуването с кола обаче си има и свойте предимства.
Гледаш, снимаш, спираш за ребра и бира където ти хареса и т.н.
Въпрос на предпочитание все пак. Пътуването със самолет предполага повече време на място
в този чудесен град, моловете му, а и в самия панаир, та ако питаме половинките - май самолета ще спечели по точки!!! :lol: :lol: :lol:
Обаче ако въобще им кажем тази опция - самолет! ;) :blind:
Идеята е много готина и само да мине лятото май ще открием нова тема тук!!! :spiteful: :hi:
Best Ripper:
Тъй като темата успя за кратно време да се изроди напълно /в стила на форума/, да си дам и аз моите предложения...
Да не забравяме и най-евтината алтернатива - регата с кану по Дунава... А който няма лодка, може и просто с плуване до Виена... :hi: След съответния пеши преход от София, Пловдив, Плевен, В.Търново и всички градове във вътрешността на България до някои дунавски град... :dance1: Накрая едно кросче с велосипед под наем по улиците на Виена.. Супер триатлонче ще се заформи... :spiteful:
Adrian:
:nono: милите половинки ... дали ще издържат на натоварването ?? Не , няма да им кажем !
Иначе съм 'за' = всеки уикенд във Виена !! И на мен ми е като роден град тая пущина австрийска.
Gervasii:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3804.msg77230#msg77230 date=1335250306 ---Тъй като темата успя за кратно време да се изроди напълно /в стила на форума/, да си дам и аз моите предложения...
Да не забравяме и най-евтината алтернатива - регата с кану по Дунава... А който няма лодка, може и просто с плуване до Виена... :hi: След съответния пеши преход от София, Пловдив, Плевен, В.Търново и всички градове във вътрешността на България до някои дунавски град... :dance1: Накрая едно кросче с велосипед под наем по улиците на Виена.. Супер триатлонче ще се заформи... :spiteful:
--- Край на цитат ---
Нещо като "Тих бял Дунав......". Ще завладеем кораб в Русе е с нож на врата на капитана ще речем "Карай към Виена"!
pavel75:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=3804.msg77233#msg77233 date=1335251788 ---Нещо като "Тих бял Дунав......". Ще завладеем кораб в Русе е с нож на врата на капитана ще речем "Карай към Виена"!
--- Край на цитат ---
Малко отклонение
И той ще каже:
- Не мога, за Чипровци съм!
- Как за Чипровци, там няма пристанище?
- Незнам разберете се бабата отзад с леката картечница.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия