Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Магазини във Виена

<< < (3/5) > >>

lubomir:
Може би не е лошо, двете събития да се обмислят, и ако са примерно през две седмици(за сдъвкване на информацията от Виена и малко отдих от към пътуване), и се комбинират пътуванията по няколко човека в кола, за поделяне на разходите по пътуването, може би ще се получи нещо страхотно. Отделно, че във Виена има някои доста интересни места по гарите за посещение. Ние ще си ходиме по нашите си места, пък половинките ще ходят по дворци, магазини и други интересни места(ей Богу, тая Виена, винаги има с какво ново да изненада!), а децата... ми децата там няма как да се загубят просто. Моя, ще не ще, вече понаучи немския и Виена, и може да бъде добър гид. Отгоре на всичко обича и да е водач :yes: Там автомобили не трябват, и всеки с една карта за градски транспорт от 5Е обикаля 24ч. където и с каквото иска. Има чалъм как да се ползват и безплатни велосипеди. Всъщност половинките като ги оставим в SCS-a, можем въобще да не ги мислиме цял ден :lol:
Всеки може да спи, в който иска хотел(аз предпочитам Етап или Ибиз,  заради цената основно ;D) или близки и роднини.
Разбира се възможен е и всеки вид друг транспорт, но по няколко човека в кола, може би ще е най-евтино и бързо
Не знам всичко това дали не е за една нова тема.

Edit: Докато съм писал, mgirginov е отговорил, че всъщност разминаване в датите си има, и точно този проблем отпада.

pavel75:
Малко ме хвърлихте в тъч и се върнах отново да изчета темата, но пак нищо не ми стана ясно, та да питам - За нещо организирано ли говорите, та даже се знае датата на пътуването?

lubomir:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=3804.msg77188#msg77188 date=1335169993 ---Малко ме хвърлихте в тъч и се върнах отново да изчета темата, но пак нищо не ми стана ясно, та да питам - За нещо организирано ли говорите, та даже се знае датата на пътуването?

--- Край на цитат ---
Идеи и мечти разни ;D. Ама може пък и да се получи, знам ли? Всъщност всеки може сам да си организира престоя там, пък ние само да си организираме транспорта.

lubo_gumata:
Адаш,за октомври когато кажеш тръгваме :good:!
Който е навит да тръгва,няма да остане разочарован :ok:

emilchaushev:
До тук май има поне 10 желаещи за изложението във Виена. Сметката показва , че със самолет излиза същото като 4 човека с кола (45 евра е билета в посока с флайНики) и пести едни 12 часа цъклене по магистралите в посока, които могат да се отдадат на едни ребра с нефилтрирана бира във Виена или един як Шницел... Пакк с бира.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия