Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Магазини във Виена

<< < (2/5) > >>

lubomir:
Защо имам чувството, че все повече и повече хора ходят до Виена :)? Май по-често съм там, от колко в София  ;D. За мене Виена е град, в който,  още с първото стъпване през 2004-та се чувствах, че сякаш съм се родил там, при това без да знам бъкел немски. Доста съм пътувал, но така добре, както съм се чувствал там, никъде не съм се чувствал. Прекрасен град, прекрасни хора, страхотни предградия с чудни къщички, невероятно удобен и бърз градски транспорт, при прекрасни условия(алеи, маркировки и т.н) за ползване на велосипед.... Мога да изреждам доста :). Тази година е крайно време да посетя и Modellbau-Messe 2012 през есента(25-28 Октомври). Лошото е че горивото доста набъбна, но пък може да вземеме да се комбинираме някак си, знам ли?

Ето почти всички магазини във Виена

http://www.bahn-austria.at/linkc_a.htm

Казвам "почти", тъй като на прима виста, виждам че магазина на Конрад в SCS - Shopping City Süd го няма. Може и нещо друго да е пропуснато.

nilfe:
Моето мнение за Виена е същото като на Любо. Имах чувството, че съм си у дома, два пъти съм бил там. Страхотен град. Любо, като наближи изложението наистина можем да се комбинираме и да го посетим заедно.

pach:
Мдааа, може направо "автопоход" да спретнем ако се комбинираме хора в  две-три коли.
Интересна алтернатива на конференцията, която силно ме раздвоява... :scratch_ones_head:

mgirginov:

--- Цитат на: pach link=topic=3804.msg77183#msg77183 date=1335168334 ---...
Интересна алтернатива на конференцията, която силно ме раздвоява... :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Между двете събития има двуседмичен интервал, така че "алтернатива" не е точната дума, освен ако ти разрешават  :spiteful: само веднъж месечно да харчиш за хоби събития..В такъв случай  - ще се правиш на Хамлет.. ;)

pach:
 :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Значи ще е "хоби-месец" при това в добра последователност... :dance1:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия