Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Сигнализация и означения в БДЖ
Vlado:
Мда! Разбрах за заблуждението си още след като звъннах на Васко (5 минути след като постнах съобщението си). Все пак за мое оправдание да кажа, че наистина не знаех, че ги имаме в БГ и чистосърдечно пуснах новината в помощ на моделиста...
Благодаря за корекцията и разяснението! :good:
Bodwen:
Не е много по темата, но един бърз въпрос:
Има ли регулация в БДЖ, която указва колко време преди потеглянето на влака може / трябва да се подаде зелен сигнал на светофора на отправния коловоз? Може ли сигналът да се подаде 10 - 15 мин преди часа на потегляне според разписанието?
liro4605:
Съгласие от гарата на изпращане към гарата на очакване на влака се иска не по-рано от 10 минути.Изходният сигнал се отваря след искане на съгласие и изпълняване контрола по стрелки и прелези включени в маршрута на влака(това когато гарата е с осигурителна инсталация ОИ)
От там нататък направи си сам извода,ако се светне изхода на гара Захарна фабрика 10минути по-рано,какво ще стане на прелеза,понеже той трябва да е задействан за да светне разрешаващ сигнал за преминаване на влака.
Дано бях ясен,ако не пак ще се опитам да обесня.
zazo:
Бих искал да чуя мнения за сигнализацията на макета.
Интересувам се от възможностите и за трите вида българска, с крилни семафори, обикновена и скоростна. Говорим за времето на зреля соц (1960-1980), кое би било най-подходящо.
Инак моето чудене е следното.
Крилните семафори ми харесват много, но като производител май само Viessmann знам. Основният минус е, че цената е доста солена и ако трябва да се оборудва цяла гара с 3-4 приемо-отправни коловоза сумата е доста сериозна. Другият минус е, че предупредителният е различен и нямам никаква представа, как са изглеждали българските в действителност и дали ще е удачно купешкия да бъде преправен, чрез смяна на табелата. Да кажем, че тук има спасителен вариант и може да се мине с предсветофорен/семафорен указател и предупредителния да се изпусне.
Някой да се сеща за алтернативни производители?
Обикновена сигнализация. Това като че ли е най-удачния избор, но тук единствения вариант е САМПРОМ, който честно казано на този етап ме е доста неясен.
Накрая остана скоростната. Това е вариантът, който най не харесвам, но като че ли има най-голям избор, пък и за САМПРОМ е най-лесен, май.
Споделете мнения.
pach:
Това е и мойта любима епоха в БДЖ.
Но сега откривам, че по въпроса, материалите ми не са на едно място, във вид удобен за бърз отговор на въпросите ти, Ако не ти е
спешно, постепенно ще ги получиш.
А сега ти казвам три неща по въпроса:
- не е толкова сложно, колкото си мислиш.
- лесно се прави, дори с крилните семафори и т.н.
- от фирмата която си отбелязал не очаквай чудеса,
защото има случай на неработещи коректно и налагащ се
ремонт, на чисто новополучено семафорче. Май е лош късмет де...
Колкото до САМПРОМ, за крилните съм на етап чертежи на оригинали ( не всички имам), а за светофори по обикновенната
сигнализация има чешка фирма която ги прави в Н0 и ТТ. Нали
всички ползвахме еднакви с ъс съветските по онова време.
Можеш ли обаче сам да си ги сглобиш (помня един фар дето те беше озорил преди)!?
Чехите предлагат китове, но са само на
основните секции. Без квадратните, повторителните и трапецовидните (указателни). Но пък те лесно се правят, особено в Н0.
Да считаме ли, че си подновил работата по макета?!!!!?
Май ще се събираме на бира в определено заведение
(както сме го правили и преди). Ще подновя списъка и съгласуването с вас момчета.( вие си знаете)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия