Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
toniemi:
Значи със задоволство :) ::) мога да ви кажа че ,моите седмаци отговарят на 07-01.....!
Кошовете са на РЕВЕЛ!Евтини и перфектни!Задвижени талиги на Пико!Ревел в комплекта бяха сложили и правоъгълни и кръгли буфери!
mitko0888:
--- Цитат на: toniemi link=topic=4075.msg84110#msg84110 date=1353947938 ---Значи със задоволство :) ::) мога да ви кажа че ,моите седмаци отговарят на 07-01.....!
....
--- Край на цитат ---
Да, ама 01 (а и други) има дръжки между челните прозорци, а пък твоите нямат :this:
toniemi:
Преди повече от 10 години ,сигурно съм ги правил...всъщност,кога излязоха първите Ревелски машини,тогава си ги купих,гаранция не съм си направил труда да ги лепна тези дръжчици ;D
mitko0888:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84084#msg84084 date=1353921150 ---... Изключение 07-81 въпреки, че и него го виждам на една снимка вече с ниски прозорци. (Митко или Кракомобила ако искат да се включат)
При всички наши 07 е така – в долната част на изреза на коша. При 132 е в средата. Тук ако имах снимки на тия детайли при 132....(Митко помагай)
--- Край на цитат ---
07-81 е възстановявана с един от чехословашките кошове и тогава получама големите си прозорци. Двете чехски машини са от първите (фабр. номера 0037 и 0038) и са с големи челни прозорци, но са първите с малки странични. За тази снимка се твърди че е от 2002 година, все още с големите стъкла. В по-ново време е с малките, такива снимки има много.
Решетките в средата, над акумулаторите, са си такива при всички 130 и 131, съответно и при нашите 07. При първите няколко десетки 132 (до 132-073) на това място въобще няма решетки, а само една ламарина.
След това решетките са в средата на панелчето и май си остават така до края на производството:
TANO:
Тонка, ще трябва да те разочаровам. Въпреки, че е със същата форма този покрив се различава по детайлите. Отпред има 2 вентилатора за спирачката, различно е оформлението и на отсека с ауспуха, има и други дребни разлики. С други думи това е покрива на 130 серия. Направил си 130-ка ( както се разбра от Митко 0888 - от 130-052 до края)
Стигаме до талигите. 2 вида са. По рядко срещаните са с широка буксова опора в горната част и характерно скосяване на талиговата рама и в двата края отгоре надолу. Ще ги нарека условно тип1. Ще ползвам снимки на KRAKOMOBILA.
Повечето са такива. По тясна буксова опора и скосяване в предния край на рамата по диагонал. Още снимки на тая талига има в темата на Владо – снимките на Миро. Условно ги наричам тип2. Тези от последната доставка 07-76 до 07-90 са същите, но с пясъчници в двата края на рамата.
Понастоящем талигите тип1 се срещат разпръснати по цялата серия, а повечето машини от първата серия 07-01 до 07-30 са с тип2. Не мога да съм 100% сигурен, но имам следното обяснение. Факта, че Пико като по стар модел е направен с тип1, и в книгата на Деянов от 1977 г. е представен чертеж точно на тип1 ме кара да си мисля, че това е по стария тип и най вероятно 07-01 до 07-30 са дошли с него. Впоследствие при всеки ремонт локомотивите са получавали каквито талиги има в момента готови и се стига до сегашната боза. Кракомобила дори е попаднал на машина и с 2та типа талиги.
Подобна боза, но по гъста е и при буферите. Една 5минутна разходка тук http://www.locopage.net/bdz07.htm ще ви убеди, че на буферите трудно могат да им се хванат спатиите. При избора ми на това кои машини да правя на модел се ръководих по тези снимки тъй като имам и от двата вида буфери, а искам двата модела да са различни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия