Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
mitko0888:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84230#msg84230 date=1354208695 ---Тогава още един ориентир - броя на капаците на междурамните връзки.
--- Край на цитат ---
С такъв жокер е лесно - май рамите на всички 07 са еднакви по дължина. Тези междураменни връзки - не само са различен брой, ами са различно разположени на дългите кошове - 130.1, и 132. На нашите са като на 130/131.
TANO:
Вчера съм забравил да напиша, че понеже престилката с буферите при Ревел още не е залепена същите стърчат малко нагоре. Затова се разминават с Бравата. Като се натисне детайла да си легне на мястото височината е еднаква.
Сега Ревел и Роко. Снимка с подравнени буфери. Забелязвам пълната успоредност в контура на кабината.
Подравнени буфери отзад. Роко стърчи с 2 мм. Точно толкова трябва да бъде. 237/239 мм.
Пак не потърсих снимка на 132 с такива прозорци.
Подравнени буфери отдясно. Десните талиги си съвпадат напълно. Резервоара на Ревел бяга почти милиметър напред. Според мен тук Ревел леко е в грешка. Ще я нищя следващия път.
Роко(отгоре) и Брава при подравнени леви буфери. Би трябвало да са еднакви. Разминавката е почти пълна. Погледнете резервоара на Бравата къде е, колоосите също. За да не си търкам клавишите на клавиатурата, за да пиша размери, ще кажа само, че при Брава нито един линеен размер не съвпада по чертеж нито с 132, нито с 131. Всичките са по средата. Ако някой държи обаче ще напиша размерите, които съм мерил. Все пак да отбележа, че и Роко и Ревел имат малки отклонения, които задължително ще покажа по нататък.
Малко снимки от типа: Строй се! Равнис! Мирно! Отляво на дясно: Пико, Ревел, Брава и Роко.
Гледам дебелината на гумените уплътнения на челните стъкла. Нашите са тънки като на Роко. Тук Ревел малко са надвишили размера. Това им е втората лека грешка. Бравата е с уплътнения широки по километър, но в нейна защита ще кажа, че съм виждал такива на снимки. Това обаче не ме топли, аз търся материал максимално доближаващ се до 07
Казаха ми, че тук Ревел изглеждал нещо малко втален. Така е щото е сниман до Пикото, което е с близо 4 мм. по широко по цялата си дължина включително кабината, която би трябвало да се стеснява още повече. Рокото не ви изглежда вталено, нали? Ширината му с Ревел е еднаква. Брава е по широка от тях с близо милиметър.
TANO:
Я, Зазо какви хубави снимчици ми е спретнал:
Тук виждам една разлика, не знам дали ще я откриете
Стигам до въпроса кой модел да избера за донор за 07. Избора на кош мисля, че е повече от ясен. За ходовата част разполагам с 3 варианта.
Пико. Талигата е със спазено междуосие, но си е малко грубичка. Двете талиги са поставени по близо една до друга – ще трябва да ги ”разкрачвам” някак си. Освен това ще трябва да се преправя окачването им, защото модела е с близо 4 мм по широк и коша на Ревел няма да влезе. И след всички тия акробатики ще се получи машина с ходовите качества на старото Пико. Кандидатурата се отхвърля като несериозна.
Брава. Талига със сбъркано междуосие. Освен това не е направен свързващия лост отдолу между двете шини (не съм сигурен така ли е правилното наименование на този детайл) с калодките. В резултат – половината колело се вижда отдолу сякаш аха да изпадне от буксата. Резервоара е толкова напред, че се чудя коя талига да местя. Ако е задната напред пак ще остане повече разстояние отколкото трябва. Ако е предната назад тогава ще трябва половината резервоар да го изрязвам отпред и да го наставям назад. Гявол на магаре.
Роко. Чудесно изработена талига тип2, само трябва да скалпирам пясъчниците. Удоволствие е да я сложа до чертежа от книгата на Деянов нищо, че там е тип1. Всяка чертичка и подробност от чертежа я виждам изработена в модела. Не съм мерил резервоара но зрително си стои точно толкова близо до задната талига колкото трябва. Това значи, че просто трябва да преместя предната талига с 3 мм. назад. Тук обаче хващам Роко в издънка. Базата на 132 е 184,4 мм. в мащаб. При Роко е 185 мм. Издънили са се и Ревел. Базата на 131 е 182,1 мм. , а на модела е 181,9 мм. Ще кажете - нищо работа. Да обаче този почти цял милиметър се отразява в това, че стълбите на талигите така няма да паснат точно под вратите на кабините. Ще трябва да мръдна коша с половин милиметър напред за да може и двете стълби да са поравно неточни, също с половин милиметър напред. Другия вариант е да скъся базата с 4 мм. И при двата варианта се прощавам с искреното пожелание на Жори за модел точен по трите оси, но му благодаря все пак. Както и да е – избора е направен. Ревелски кош върху скъсена основа от Роко. Мисля, че дори и с поставен кош с половин милиметър напред пак е с километри по близо до 07 отколкото каквото и да е друго.
*Уточнение в името на феърплея – някои от размерите съм ги снемал по следния метод: затварям едното око, слагам линийката до началото на това, което трябва да се мери и гледам другия край. Ако не съвпада с чертичката на линийката закръглям така, както на мен ми изнася. ;D ;D По нататък ще наричам този метод ПММ (по моя метод).
CaLLlo:
142 005-8 - една от 6-те 4000-PS "Людмили"
от депо Stralsund на гара Neubrandenburg на 18.3.1990
mitko0888:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84296#msg84296 date=1354356381 ---... стълбите на талигите така няма да паснат точно под вратите на кабините. ...
--- Край на цитат ---
По моите замъглени спомени стълбите на талигата НЕ са точно под стълбите на коша, поне горното стъпало на талигата си е накриво в оригинала. Огледай хубаво снимка от правилния ъгъл към вратата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия