Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
TANO:
Казуса със стълбите е заплетен. Отново опирам до една Кракомобилна снимка. Ужким са леко напред, но не чак толкова колкото при мен. Тази машина е от първата група.
Тук Миро ги е хванал по така, както на мене ми изнася. Щото на модела идват горе-долу по същия начин. Значи спокойно мога да си сипя едно по случая. Все пак някой ако може нека щракне едно кадро застанал точно с/у вратата. Дали пък не са различни при всичките доставки?
Така изглежда коша ако подравня дясната стълба точно под вратата.
\
Лявата стърчи 4 мм напред мерено пмм. А аз трябва да скъся базата с 3 мм. Това ще стане като срежа тежестта на Роковския лок малко преди платката. Снимки къде се реже тежестта няма да качвам, защото ще го видите от едно друго място което открих след като срязах моята.
\
Оригиналната Ревелска талига също мърда леко напред, въпреки, че на снимката не си личи.
\
И така – датата е 20 XI. Нося тежестта в депо СФ на стругар. Оказва се, че няма диск 4 мм. така, че отивам на първия вариант – скъсяване с 3 мм, както е и по закон. Надявам се фрезата да бие по ос за да направи по голям срез. Работата е свършена за 10 мин. Прибирам се в къщи и залепвам парчетата с течен метал. Слагам талигите и меря базата. Старият размер беше 185 мм. При размер на 07 от 182,1 мм аз измервам 182 мм пмм. Ето как стои коша при това положение.
И стълбите:
Преминат е важен етап от начинанието. Добивам кураж и сядам да подготвям настоящата тема. Трябват ми снимки на 130/131. Ровя в Гуглето и попадам на интересно местенце. Изобщо не съм изненадан, нито пък разочарован. Просто някой е открил топлата вода преди мен. Поразгледайте тук: http://www.nexusboard.net/sitemap/2408/br-131-der-dr-aus-revell-und-roco-t314053/ . Мен с немския хич ме няма, гледам само картинки. Ако има нещо интересно като текст нека някой да го преведе, бите.
KRAKOMOBILA:
Еха - тоя пич и готини плугове е направил!
Мистър - до тук показваш страхотен резултат - много ми харесва как се получава ! :good:
mitko0888:
Не виждам немската творба да блести с нещо, освен че е срязана рамата и после е залепена ...
Някъде срещах и описания на руснаците - те също си правят техните ТЭ109 от Брава или Роко. Някъде имаше и сравнение на донорите. Но техните машини са по-близо до 132-ката, а не до 131. Пък и представянето там е далече далече от това на г-н ТАNO!
По някои от въпросите до тук: стъпалото горе на талигата - някъде свършва чак наравно със задния край на спирачния цилиндър, на някои снимки цилиндърът стърчи малко (както снимката на Миро), а на някои снимки спирачният цилиндър стърчи още повече под стъпалото. Всъщност май това стъпало е кривено и завинтвано където дойде.
Не ми е ясен и въпроса с лъскавия покрив. Дори и на старите снимки от Rado се вижда че върху сребристото има друга боя, но част от боята е вече паднала. На новите снимки на занемарените седмци точно тази ламарина определено ръждясва по съвсем друг начи в сревнение с околните ламарини. Само на руската снимка се вижда ясно лъскавото. Дали не е пребоядисана още преди да дойде у нас?
Не разбрах за едното карданче - предполагам че и то се скъсява при рязане на рамата.
И последно за днес - първоначалното червено ми се вижда доста по кафяво като цвят.
TANO:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4075.msg84327#msg84327 date=1354569697 ---Не виждам немската творба да блести с нещо, освен че е срязана рамата и после е залепена ...
Не разбрах за едното карданче - предполагам че и то се скъсява при рязане на рамата.
--- Край на цитат ---
Не ти блести с нищо, но все пак си е 131/07. Обаче наистина не е турил дори една дръжчица в повече. Просто е сглобил комплекта и толкоз. Най е сбъркал като е сложил оригиналния парапет на престилката под прозорците. Твърде дебел е и силно “зацапва“ външния вид на модела отпред. Изпилен стои доста по добре, вЕрвайте ми. Що ли си мисля, че някои нещица мога да ги направя по добре от него. Не знам и тежестта как е лепил. Аз накарах фрезиста да ми пробие по 2 дупки една срещу друга, в които да вкарам по две винтчета с отрязани глави в ролята на шпилки. Не съм правил проба на статично натоварване(така ли се казваше?),но мисля, че така, както е залепено с течен метал няма да мръдне. Естествено изпробвах го и как върви. Не намирам никаква разлика отпреди скъсяването.
Стигам до избора на машини, които да правя на модел. Първата доставка до 07-30 ми е по интересна, освен това имам черно бели снимки на 07-11 и 07-25. И понеже в едно от последните ми служебни пътувания като железничар миналата година засякох 07-111 на Пазарджик решавам – единия модел ще е 07-11. Той ще е задвижен и ще бъде в соц вариант.
Още една снимка от Пазарджик има и във втория ми пост в темата при описанието на различията на локомотивите.
Такъв искам да бъде цвета на машината. Такива ги помня като малък, освен това тази разцветка ми харесва най много.
По въпроса с талигите. Роко е с тип2, а вероятно 07-11 като малка си е дошла с тип1. Снимка като тази на 07-02 ми казва, че няма от какво да се притеснявам. Въртележката на талигите е започнала още по онова време. Значи, че моята 07-11 ще представлява зрелия соц.
Другата машина трябва да е от втората група до 07-55. Тя ще е стационарен модел и ще се вижда и отвътре. За разнообразие искам да е в съвременна разцветка, въпреки, че това голямо БДЖ отстрани ми боде очите, никога не съм го харесвал.
Трябва да си избера машина с талиги тип1 и кръгли буфери, щото 07-11 е с правоъгълни. Въпреки, че Кракомобила ме зарина със снимки, малка част от които ползвам и в темата едвам намирам това, което ми трябва. Чак предпоследната в серията 07-054. Ще ползвам оригиналните ревелски талиги – малко са грубички като детайлировка, но за стационарна машина стават.
Не знам обаче 07-054 жива ли е още и към кое депо е в момента. Тук ще помоля някой ако знае нещо по въпроса да пише. Пък ако я хванете и с фотоапарат ще черпя. Виртуално. Така също има ли начин да се разбере и 07-11 като по млада към кое депо е била?
Хайде да кача и другата ми черно-бяла снимка. Ей така – за цвят.
П.С.1 По въпроса на Митко 0888 за кардана. Двигателя на Роко 132 е поставен несиметрично спрямо талигите. В резултат имаме 2 кардана с различна дължина. След скъсяването на тежестта по-късият от карданите идеално пасва отпред. И вместо да се занимавам да режа дългия и да се чудя как да го снаждам после взех, че си ги поръчах от Роко като резервна част.
П.С.2 Как се пише това Е оборотное (ТЕ 109)?
mitko0888:
--- Цитат на: TANO link=topic=4075.msg84363#msg84363 date=1354695968 ---П.С.2 Как се пише това Е оборотное (ТЕ 109)?
--- Край на цитат ---
Първи начин:
Ами има си го на клавиатурата. На буквата V стои и Э.
Втори начин:
Държиш Alt с лява ръка - среден пръст, а с дясна ръка - среден пръст пишеш 413 от ЦИФРОВАТА клавиатура, след това пускаш Alt (лявата ръка).
Трети начин: Така прави Brawa - пише Т3 ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия