Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 07-11 и 07-054 БДЖ
ivo:
;D какво стана с тази хубавa тема >> Проект 07-11 и 07-054 БДЖ << трябва да има и хубав край ;)
TANO:
--- Цитат на: ivo link=topic=4075.msg88484#msg88484 date=1365779108 --- ;D какво стана с тази хубавa тема >> Проект 07-11 и 07-054 БДЖ << трябва да има и хубав край ;)
--- Край на цитат ---
Кофти въпрос, Иво, но ти благодаря за вниманието. Трябва да има хубав край, ама не се знае кога. Не съм вярвал, че тая зима ще изникнат толкова ядове, особено в къщи. Не съм пипал нищо по хобито откакто замразих темата. Е - без да се броят витрините, за малко да ги забравя. Все някога ще я довърша, живот и здраве.
П.С. Все пак сътворих нещо по хобито през тия месеци, но не за мен. Едно проектче, което ще ми достави голям кеф да го видя осъществено. Надявам се скоро да му дойде времето и да бъде представено във форума, от когото трябва.
Adrian:
на мен това ми звучи така : импровизация с глагола...'рисувам' ..да речем :
Благодаря за въпроса , но напоследък нищо не съм рисувал , щото много ядове са ми на главата ... е - нарисувах едни скици ама така...А , и една картина нарисувах , ама я взеха в Лувъра и сигурно след известно време ще я изложат ...та ще я видите ;)
Adrian:
Е , Тано , измъчи ни !!
Adrian:
Тано , сподели за новите седмаци на Piko : 130 & 231 ? - > близко ли са до БДЖ ?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия