ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
BaHkaTa:
С днешната профилката добавихме още две малки подобрения.
* Добавен е нов бутон в менюто, който води към сайта RailwayPassion.
* Оправен е и проблема при цитат със снимка. В новия пост е само линк.
--- Цитат на: pach link=topic=4247.msg88428#msg88428 date=1365678916 ---(Image removed from quote.)
Ако имате време (по време на профилактиката) сменете шрифта на оранжевия надпис по-горе с доста по-едър,
за да се вижда. Цвят оранжево на фона на траверсите е перфектното решение,
остава големината да вдигнете и ще привлича вниманието веднага.
Другият кръг е за логото - бяхте казали че ще е линк към сайта на Пейшъна,
щото сега си е сам към себе си линк!
Благодаря! :hi:
--- Край на цитат ---
За съжаление оранжевия шрифт няма как да го сменим с по-едър. Полето в което се показват новините е стриктно дефинирано от темплейта на сайта и ако променим размера то това ще размести перманентно и останалите карета и ще развали визията (не че сега е много красиво с оранжев цвят на прозрачен фон). По-скоро ще мислим да сложим фон зад шрифта. Логото горе просто не трябва да е никакъв линк, но незнайно защо то е. Ще бъде оправено.
Rizar:
Само аз ли си виждам аватара... "сплескан"? ;D
zazo:
Не. Сплекан ми е и на мен. Най-добре си го сложи отново, днес увеличихме малко размера на аватарите и е възможно някои от тях да са деформирани.
emilchaushev:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=4247.msg88326#msg88326 date=1365444192 ---Моля давайте оценки от правилните теми/мнения а не от която ви е под ръка в момента. В противен случай скоро време ще настене пълен бъркоч, докато иначе рейтинг системата може да се ползва като индекс за добре свършена работа с линк към правилната тема/отговор. Придържайте се към тематиката на темите както по отношение на съдържанието така и по оценяването им.
Предварително благодарим! От форумната администрация на RailwayPassion.
--- Край на цитат ---
Здравейте.
Мина доста време от както рейтинг системата функционира. Не случайно започвам с цитат на администрацията, защото потребители като pach май започнаха да преиначават изначалната идея. Какво наблюдавам. Някой слага минус и понеже потребителя pach не търпи такова отношение към собственото си его, иска да върне минуса като жест на благодарност. Но понеже този, който му го е дал няма публикация в същата т ема, минуса се дава в кой да е пост от друга тема, а в коментара се започват излияния, нямащи абсолютно нищо общо нито с поста и съдържанието му. Но така е по- удобно, защото рейтинга не се модерира,а на pach не му стиска да коментира в темата, за да не настъпи форумно правило. Май същата техника се ползва и от urko...
Какво правим с такива оценки? Те са в разрез с цитата горе. Дадените примери са с конкретни имена, а не с намеци, щото имам дупе да го направя, щото не ми дреме колко и какво ще получа като оценки и най- вече, защото е хубаво да се правят равносметки от въведената система.
Личното ми мнение, че и тази система се опорочи и вместо да се дават оценки за наистина смислени неща се заиграхме повече от необходимото... Ако наистина искате форума да прилича на това , което виждате в момента добре - ваш избор. Само, че рискуваме това да се превърне в скайп чат без смисъл и съдържание. За това ще помоля да не се раздават плюсове за всяка постната буква и дори, ако има функционална възможност рейтинг системата да действа само за теми свързани с моделизма ще е най-добре.
zazo:
Емо, според мен системата в голяма степен си върши работата. Един куп постове от типа "Браво, Супер, Евала, Благодаря" отидоха в рейтинг системата и не задръстват темите. Това че няколко човека се гоните из темите да си давате минуси си е изцяло ваша работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия