ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
pavel75:
Имам гореща молба към участниците в поредния спор:
Господа, моля ви недейте да ограничавате таланта си само в този форум пред публика няколко стотин човека. То вече не остана тема, в която да не сте се хапали.
Излезте на голямата сцена. Сигурен съм, че ще направят един Биг Брадър за вас. Там кой какво е казал, мислил или оценил ще бъде видяно от милиони, не само от форума. Сигурен съм, че международните участия няма да закъснеят. Може един ден дисциплината "Да надникна в паничката на другарчето" ще стане олимпийска.
Давайте смело, ние сме с вас.
Adrian:
Приятели ,
изключителна вина за създаденото напрежение имам аз и само аз .
Ако си спомняте от стария форум аз често пусках скечове с различни фигури от форума , правех атрактивни търгове и пр... С въвеждането на новата форма обаче нещата се промениха - примерно нова с-ма за продажби , с-ма за рейтинг и т.н - които са трудни за майтап , защото са си как да кажа - догма ! А и форумната нагласа за майтап резко умре , за сметка на (почти) фанатично отношение към тематиката . Някои от вас са взели ужасно насериозно материя , която е просто ...един паралелен свят , предназначен да ни разтоварва . Това е само една игра...играчки бе?! Не е нещо на живот и смърт . А както е известно - мразя фанатици ! Фанатиците извращават същността на нещата . Фанатизмът е болестно състояние , от което аз - като артистична душа - непрекъснато се опитвам да ви лекувам . Моята сатира идва провокирана от неща , които дразнят вече много хора във общността ни . С-мата за рейтинг е смешна . Аз си поставих за цел сами да стигнете до извода и това лека-полека става. Тя не дава възможност на обекта за оценка да се защити , което развързва ръцете на оценителя да прави каквото си иска...като например да дава минусов плюс или обратното. Започнах систематично да гъделичкам Пацо , не защото го мразя , а защото той е 'благодатен' и за виц и за оценка...но ташак на гол гръб... си е живо е*ание, а Пацо се постара да го понесе с усмивка . Но не е честно от моя страна . Почнах да му давам + на всеки пост , той се увлече от играта връщайки го позитивно - Риперчо се вживя и се опита да тича с нас , но негативизмът му попречи - Паци му го върна , заиграха се и Владо , и Урко , и Емо...т.н. -- рейтингът започна да съществува като паралелен форум - свой живот , свои закони...
какво мислите ?
Истината е ,че шоуто крепи форума - с дни никой нищо не пише
4 7
45 15
16
37
29
mitko0888:
Мноог добре казано. И много добре показващо причината форумът да е в това състояние.
Best Ripper:
Адриане, и ти ли сериозно мислиш, че празнословието, сеира и шоуто е ЖП моделизъм??? От край време тук битува схващането /неофициално и подмолно/, че ако 1 седмица никой нищо не напише - край! ФорумОт умрЕ!!! Твърде е "странно" на теб и на някои други хора това мислене - ако не се поддържа изкуствен и измислен интерес с празни приказки, значи форумът ще умре... Е, да, за теб е важно да влизат хора, да се върти търговийката - за теб това е моделизЪма! Ще да ме извинявате, но по света има не един и два подобни форуми и сайтове на клубове, където не се пише нищо със седмици и месеци, но никой не вдига врява и не гледа в канчето на другия. Защо ли? Просто защото там нещата са специализирани и купища безсмислени раздели и теми ИЗОБЩО не се допускат. За разлика оттук.
Пламене, моето поведение спрямо теб е вследствие на твоето. Аз съм на принципа "Каквото повикало - такова се обадило". За мен премълчаването на нещата е недопустимо, още повече че не виждам от какво да се страхувам /както си писал в една оценка - от теб ли да се страхувам, а??? Ха-ха-ха.../, а още по-малко пък имам да ти завиждам на нещо - много добре виждам какво си постигнал, че да ти завиждам. Така е и в новия ти клуб, който непрекъснато цитираш и навираш в очите на всички, но който реално абсолютно нищо не е направил досега от свето създаване - два пирона нямате забити, точно като твоя моделизъм! Но никога не пропускаш да плямпаш глупости и да правиш намеци по адрес на "онова дружество там в ПЖИ-то" - нещо, което изобщо не ти влиза в работата... Само теории, приказки и обещания. /Не говоря за Зазо, който си вапца вагони за себе си или Микси, който си пише програмата - говоря за общите ви клубни неща, с които непрекъснато парадираш, а никой нищо не вижда/. Но просто не виждам смисъл повече да ти обяснявам това или онова - ти си винаги правият! Ти, стената и телевизорът еднакво разбирате...
Относно "вярното ти куче" urko и това, че е неграмотен... Да, напълно е неграмотен и е срам за форума и най-вече за тоя малоумник, който му е дал диплома за основно образование. Да, не му чета написаното и директно му пиша "минуси", защото не може голям човек да пише като ученик във 2-ри клас и да се мисли, че е голяма работа! Без главни букви, без препинателни знаци, без интервали, с поне по 3-4 брутални правописни грешки в едно изречение! И няма да му чета написаното! Добре, че поне не пише и на шльокавица, с 4 и 6 вместо букви... Пък ти си го защищавай колкото искаш, нали ти е другарче! Ама и той като тебе е май такъв моделист - теоретик-виртуалист... Или сте май един и същи човек, а?
zazo:
До ония ден нямах идея какво сте си спретнали в системата за оценки. Успех момчета. Хубавото е че не ни е пред очите ежедневно. Който много трепери да не получи "-", негова работа. Аз лично почвам да ги плющя без замисляне, ей така смях да става.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия